In-lite tuinverlichting

Je wilt eigenlijk zomer en winter genieten van je tuin. Niet alleen overdag maar ook tijdensvonden. De warme zomers zijn uitermate geschikt om ‘s avonds te genieten van je tuin. Hoe klein deze ook is, met de juiste Inlite-tuinverlichting haal je 100% plezier uit je tuin. En wat te denken van de winter? Vooral wanneer de aarde, dus ook je tuin, bedekt is met een laagje sneeuw, geeft een goede tuinverlichting iets sprookjesachtigs aan de bomen en planten.

Sfeer 

Een tuin die voorzien is van tuinverlichting heeft een sfeervolle uitstraling. En dat niet alleen…het geeft ook een gevoel van veiligheid. Je zal niet snel struikelen over stenen of opstaande randjes. De sleutel in het sleutelgat steken gaat ook een stuk gemakkelijker wanneer er verlichting aanwezig is.

Inbrekers

Inbrekers hebben een grote hekel aan een verlichtte tuin. Vooral wanneer de tuinverlichting in de buurt van de voor- en achterdeur is aangebracht. Een goede verlichting laat tevens zien wie er in het donker aanbelt, Herken je de persoon niet, gewoon niet open doen. Goede tuinverlichting heeft dus vele voordelen!

OVERIGE TOPPERS

Assortiment In-Lite producten

In-Lite heeft een mooi assortiment tuinverlichtings-producten die prima in elke tuin kunnen worden gerealiseerd. De In-Lite Scope is een goed voorbeeld van verlichting waarmee je een gebundeld sfeerlicht creëert. Een mooie boom, struik of tuinschilderij kan vanaf 5 meter afstand worden bijgelicht. De aanleg van de In-Lite tuinverlichting is simpel en vereist een laagspanningskabel.

De Cubid dark In-lite

Deze kubusvormige wandarmatuur in gecoat aluminium geeft een sfeervol, warm licht. De mooie donkergrijze tint is onopvallend en past prima voor het verlichten van pergola’s en een vijverrand. De moderne, vierkante vorm zou goed in een strak aangelegde tuin kunnen passen. Via een transformator wordt deze lamp gevoed.

Ben je op zoek naar tuinverlichting langs een tuinpad? De Inlite Solitary Liv Low Dark is een laag bovengrondse lamp die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het witte sfeerlicht zorgt voor voldoende licht om zonder struikelen je voordeur te bereiken. Worden per stuk verkocht en heeft een industriële vormgeving. Past bij een groot aantal tuinstijlen.