Hugo Boss Schoenen

Iedereen kent natuurlijk de heerlijke geuren van Hugo Boss. De nieuwste geur is bijvoorbeeld Hugo Now. Hugo Boss is een bedrijf wat zijn producten steeds weer vernieuwd. En dit gebeurt niet alleen bij de geuren maar ook bij de kleding en schoenen van dit topmerk. Ontwerpers zorgen er voor, dat ieder seizoen weer nieuwe kleding op de markt verschijnt die voldoen aan de eisen van dat moment. Zo ook met schoenen.

Comfortabel

Eén van de eisen van Hugo Boss schoenen is, dat ze comfortabel zitten. Schoenen moeten een groot aantal uren per dag worden gedragen en horen er behalve aantrekkelijk uit te zien, ook lekker te zitten. Je moet er uren op kunnen lopen zonder moe te worden en ze met plezier in de volgende ochtend weer aan trekken.

Collectie 

De collectie van Hugo Boss is veelzijdig. Deze heeft een grote variatie geklede, elegante schoenen. Maar ook de casualschoenen, sneakers en herenlaarzen zijn te gebruiken voor elke gelegenheid. Je komt met Hugo Boss schoeisel altijd stijlvol bij elke gelegenheid voor de dag.

Lage sneakers voor heren

Eén van de populairste onder de lage sneakers zijn de Saturn Lowp schoenen. Deze sneakers van Boss hebben een eigentijdse look. Gestroomlijnd en met een tweekleurige zool zien deze schoenen er trendy uit. De verfijnde bovenzijde is voorzien van veters en gemaakt van een combinatie van nappaleer en reliëfleder. Met de zachte binnenvoering ervaar je alsof je op watjes loopt.

Sportieve witte sneakers

De Hugo Boss 50422403 wit, nodigen je gewoon uit om een rondje te gaan hardlopen. Sportieve, lage sneakers die uitgevoerd zijn met een leren buitenzijde. Ben je een fervent jogger, dan zijn deze schoenen prima geschikt om je wekelijkse rondje op te rennen. Echter…deze schoen kan ook heel goed worden gedragen als basic schoen onder een spijkerbroek of chino. Wit is helemaal de trendycolor voor heren!