Hugo Boss Parfum

Wanneer je parfum aanbrengt, zorgt de warmte van je huid dat het aroma verdampt. Sommige plekken zijn extra doorbloed en warm omdat de bloedvaten dicht onder de huid liggen. Traditionele plekken om te parfumeren zijn hals, nek, achter de oren en de polsen. Deze zogenaamde pulse points zijn elders op je lijf ook te vinden. Denk maar eens aan de elleboog- en knieholtes. Voel je jezelf extra sexy of ligt er een zwoele avond in het verschiet, sprenkel dan wat parfum rondom je navel en decolleté.

Hugo Boss

In 1923 richtte Hugo Boss zijn eigen bedrijf op in Metzingen, Duitsland. De modeontwerper Hugo Boss was vooral in de tweede wereldoorlog actief. Zijn bedrijf produceerde o.a. zwarte uniformen voor de Hitlerjeugd. Na de oorlog werd Boss beboet voor zijn steun aan het nazisme. Hugo Boss overleed in 1948.

Tegenwoordig is Boss een wereldmerk en produceert naast kleding ook schoeisel, horloges, brillen en parfum. In 1987 werd de Orange-kledinglijn ontwikkeld. Deze vrijetijdskleding liet felle kleuren en aparte materialen zien. Orange zien we tegenwoordig ook terug in de collectie parfum van Hugo Boss.

Herenparfum

Hugo Boss heeft een brede collectie herengeuren. Hugo Boss Orange 100 ml heeft als kenmerk het houtachtige karakter. Meestal zijn houtessences in een parfum de basis. Deze Orangegeur wordt echter gedomineerd door het heerlijk, ruikende Bubingahout. Accenten als vanille, wierook en appel combineren prima met hout. Het ongedwongen karakter van deze geur, laat zien wie jij bent als man.

Hugo Boss Bottled 100 ml

Deze mannelijke en energieke geur kan op elk moment van de dag worden gebruikt. Voordat je begint aan je werkdag even wat Hugo Boss Bottled gebruiken en je bent er weer klaar voor. Deze klassieke geur kwam in 1998 op de markt en is nog steeds populair. Ben je fan van een wat kruidig aroma, geniet dan van de topnoten als bergamot en kaneel. Basisnoten van dit parfum zijn ceder, sandelhout en olijfbomenhout.