houten speelgoed baby

houten speelgoed baby 1

Wanneer je kiest voor houten speelgoed voor je baby, kies je voor ecologisch verantwoord materiaal. Houten speelgoed is degelijk, veel sterker dan plastic en duurzaam. Het gaat echt veel langer mee. Alle opvolgende kinderen in het gezin, kunnen op deze manier met hetzelfde speelgoed spelen. Plastic ziet er soms best wel aantrekkelijk uit maar voldoet op den duur niet meer. Het verkleurt, wanneer er iemand op gaat staan scheurt het snel en door soms veel losse onderdeeltjes raakt er nog wel is iets kwijt.

Houten speelgoed bevatten géén giftige stoffen omdat het word behandeld met speciale verf zonder giftige stoffen. Het speelgoed zal dan een keurmerk moeten dragen. Sabbelen op houten speelgoed met verfstoffen die verantwoord zijn geven geen nadelige gevolgen voor de baby. Creativiteit wordt bevorderd en fantasie gestimuleerd.

Op het milieuvlak zal houten speelgoed altijd beter scoren dan kunststof. Hout is een natuurlijk materiaal wat, wanneer het in het milieu terecht komt, op den duur gewoon zal afbreken. Daarom is houten speelgoed duurzaam en veel gezonder voor de baby.

De mooiste producten