Houten garage speelgoed

Houten speelgoed wordt steeds populairder. Het is dan ook een duurzaam product en heeft een geheel andere uitstraling dan plastic of andere kunststofmaterialen. Houten speelgoed is onverwoestbaar. In het verleden waren er al houten blokken, hobbelpaarden en houten treinen. Tegenwoordig komen er steeds meer speelobjecten van hout. Niet alleen voor speelgoed kan dit goed worden gebruikt, maar ook in de speeltuintjes worden steeds meet houten speelobjecten gezien.

Kiezen voor hout

Houten speelgoed is het meest ideale cadeau voor een kind. Sinds de 20e eeuw kwam het plastic speelgoed opzetten. Daarvoor was er al heel lang speelgoed van hout. Kiezen voor hout zorgt ervoor dat je kiest voor het milieu. Om houten speelgoed te maken is meestal lijm, verf op waterbasis en schroeven nodig. Verf zal moeten zijn voorzien van het DIN 53160-keurmerk, dit garandeert de speeksel- en zweet resistentie. Kies voor goed speelgoed van hout en vermijd multiplex.

Duurzaamheid

Houten speelgoed is enorm duurzaam. Het is onverslijtbaar en kan generaties mee. Het is wel zo dat houten speelgoed duurder is dan plastic, maar daar staat tegenover dat het niet op de plastic afvalberg terecht komt.

Little Dutch Speelgoed

De Little Dutch houten garage staat garant voor hele dagen speelplezier. Voor kinderen vanaf een jaar of 3 is de autolift gemakkelijk te bedienen. Je kunt de auto’s van boven naar beneden brengen. Deze garage is voorzien van een heus helikopterplatform en een helikopter. Autootjes en andere accessoires zijn allemaal van hout. Dit speelgoed moet wel even in elkaar worden gezet.

De Playwood – Houten Parkeer Garage

Deze robuuste houten parkeergarage heeft een garagebox, 2 verdiepingen, benzinepomp en een slagboom. Deze speelgoedgarage is gemaakt van berkenhout en wordt gemonteerd geleverd.

Grote parkeergarage met lift in het rood

Een fantastische speelgoedgarage voor kinderen die helemaal idolaat zijn van auto’s. Dit degelijke speelgoed is voorzien van een lift, benzinepomp, helikopterplatform en garagebox. De prachtige rode kleur maakt deze garage extra aantrekkelijk. Tussen de verdiepingsvloeren is ruime afstand zodat je er goed met je handen tussen kan om te spelen. Dit speelgoed wordt ongemonteerd geleverd maar is gemakkelijk in elkaar te zetten. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen die ruim de 2e verjaardag voorbij zijn.