Hot Wheels Baan

Jongens zijn over het algemeen helemaal idolaat van racebanen. Het kan ze niet hard genoeg gaan…Maar vlak de meisjes ook niet uit. Dat meisjes altijd met poppen spelen en jongens met blokken en racebanen is een beetje achterhaald. Dat is niet meer van deze tijd.

Wij, als ouders en opvoeders, willen eigenlijk niet dat onze zonen met poppen spelen en de meisjes met auto’s. Het is echter zo, dat kinderen hun eigen speelgoed moeten kunnen kiezen waar ze zich ok√© bij voelen. Voor een meisje is het makkelijker wanneer er ook een broertje aanwezig is in het gezin. Zo kan zij kennis maken met “jongensspeelgoed”. En andersom ook natuurlijk. Het is belangrijk dat kinderen met gevarieerd speelgoed opgroeien. Dus een mooie racebaan mag ook best voor een meisje worden aangeschaf, zeker wanneer ze geen broertjes heeft.

Hot Wheels

Hot Wheels is een van de beste merken op het gebied van racebanen. Prachtige speelsets speelgoed, voor leeftijden vanaf vijf jaar. Maar jonger mag ook, vooral wanneer papa of mama ook mee wil spelen. Racebanen zijn namelijk ook populair onder de vaders.

Hot Wheels Track Builder Gravity Box – Racebaan

Nek aan nek races en coole stunts bereik je met deze Track Builder snelheidsset. Meerdere banen bieden ongekende mogelijkheden. Verkrijgbaar in een bak waar alles in past. Na het spel dus weer snel kunnen opruimen omdat alles past. Met de Hot Wheels Track Builder maak je overal een vrije val. De bak is een onderdeel van het raceplezier. Epische stunts bouwen en gebruik maken van meerdere banen. De combinaties zijn eindeloos. Dit speelgoed bestaat uit flitsende kleuren en multifunctionele onderdelen.

Deze baan is voor de leeftijd vanaf ongeveer een jaar of zes. Alle onderdelen zijn van ijzersterk kunststof. Een duurzaam stuk speelgoed waar je jaren plezier van zult beleven. Je zoon of dochter zal de hele dag met dit speelgoed bezig zijn en je woonkamer ombouwen tot racegebied. Creativiteit wordt ontwikkeld en ruimtelijk inzicht wordt gestimuleerd.