Home Sweet Home lampen

Home sweet home…vooral in de koudste periode van het jaar, hebben we behoefte aan gezelligheid en veel licht. De donkere maanden november, december en januari zijn bij uitstek de periode, dat we de gezelligheid binnenshuis opzoeken. En daar hoort natuurlijk de juiste verlichting bij. Het merk Home Sweet Home heeft de juiste lamp voor ieder interieur. Gezelligheid, sfeer en passend bij iedere woonstijl, heeft dit lampenmerk voor iedereen de juiste lamp. Thuiskomen in een warm huis met de juiste verlichting doet mensen ontspannen en zich direct op hun gemak voelen.

Verlichting

Verlichting is één van de belangrijkste zaken om je huis op de juiste manier in te richten. Voor elke stijl een bijpassend exemplaar, met het juiste licht.

Directe verlichting

Direct verlichten betekent dat de lichtbron direct op een oppervlak schijnt. Neem bijvoorbeeld de hanglamp boven de eettafel. Het directe licht schijnt op de tafel wanneer we gaan eten of de tafel gebruiken om te knutselen of te lezen. Wordt ook wel functioneel licht genoemd.

Ook wordt directe verlichting gebruikt om een schilderij extra bij te lichten. Home Sweet Home heeft prachtige hanglampen voor elk interieur.

De mooiste producten


Home sweet home hanglamp Carve 30

De Carve is een prima lamp voor boven de eettafel. Deze pendel-lampenkap is ontworpen door mensen die inspiratie uit de natuur halen. Een notenhout-bruine tint en een lampenkap die een natuurlijk houtpatroon laat zien, zal geweldig ogen boven een moderne eethoek. Een rustpunt in je huiskamer en prima verlichting tijdens de maaltijd. De sfeerkap is met de hand gemaakt en heeft een diameter van 30 cm en is 20 cm hoog.

De juiste lichtpunten

Is je interieur toe aan nieuwe verlichting of heb je een andere woning? Bedenk, wat voor lichtpunten je nodig hebt. Misschien is het verstandig om eerst eens één of twee lampen aan te schaffen, en de rest later hierbij aan te vullen. Home Sweet Home heeft een groot assortiment lampen die onderling kunnen worden gecombineerd.