Hoekbank met Slaapfunctie

Er is niets lekkerders te verzinnen, dan ‘s avonds uit je werk komen en neerploffen op je eigen, vertrouwde bank. Een bank wordt in de meeste gezinnen optimaal benut. Kinderen vinden het geweldig om met een boek of i-phone een aantal uren op een bank door te brengen. Papa sluit graag na het eten even zijn ogen op een bank met een relaxfunctie en mama leest, handwerkt en kijkt tv vanaf de bank.

Hoekbank

De hoekbank is een heerlijk meubel. Kies voor een stevige zitting en zachte kussens. De diepe zittingen lenen zich uitstekend, om even lekker onderuit te zakken of even languit te gaan liggen. Een hoekbank met slaapfunctie is ook prima wanneer je een logee voor een nachtje krijgt, en geen aparte logeerruimte hebt.

Een nieuwe bank aanschaffen

Wanneer je oude zitelement versleten is ga je op zoek naar een nieuw exemplaar. Er is enorm veel keus, 3-zits banken, love-seats, wat langere banken en hoekbanken. Een bank bepaald voor een groot deel je interieur, je moet dus goed bedenken wat je wilt. Heb je de keus op een hoekbank laten vallen dan is dat een prima optie. Een hoekbank past in elk interieur!

Pluspunten hoekbank met slaapfunctie

Extra zitplekken

Hoekbanken passen in elk interieur. Of je nu een grote woonkamer hebt of een kleine, een hoekbank geeft altijd extra zitplekken. Alle ruimte wordt benut. Vooral voor mensen die klein zijn behuisd is een hoekbank met slaapfunctie ideaal. Je kunt deze gebruiken voor een logee of voor iemand die wat ziek is en die overdag niet in zijn bed wil liggen maar bij het gezin wil zijn.

Eén groot meubel geeft rust

Zet je een aantal fauteuils neer en nog een 2-zitsbankje bijvoorbeeld, dan is dat in een (vooral kleinere ruimte) onrustig. Beter is het om een wat grotere bank neer te zetten. Met een hoekbank creëer je rust in je woonkamer.

Grotere ruimtes

Een hoekbank kan worden gebruikt om een grotere ruimte in meerdere delen te verdelen. Je kunt dan de bank als scheidingswand gebruiken en breekt zo de ruimte. De hoekbank dient dan als blikvanger in je interieur.