Helly Hansen Jas

Helly Hansen is de producent van outdoorjassen voor dames en heren. Jassen die je kunt dragen tijdens een wandeling maar ook tijdens werkzaamheden zijn het functionele jassen. Het Helly Hansenmerk is afkomstig uit Noorwegen en fabriceert producten die zijn ontwikkeld voor de werkkledingmarkt. Er is echter niets mis mee om deze jassen tijdens een outdooractiviteit te dragen.

Isolatie

Zweedse houthakkers kwamen er achter, dat de isolatielaag goed functioneerde tijdens werkzaamheden. Isolatie tegen de kou en ventilatie wanneer de houthakkers hun zware lichamelijke arbeid verrichtten tijdens hun werkzaamheden.

Het isolatiemateriaal wat voor de outdoorkleding van Helly Hansen wordt gebruikt bestaat uit polypropyleenvezels. Dit houdt de huid droog en warm en voert direct het vocht weg van het lichaam. DeĀ  fibrepilelaag, zoals de isolatielaag wordt genoemd, geeft een topisolatie en de regenkleding biedt bescherming tegen alle soorten weersinvloeden.

Het bedrijf ontwikkelde in de jaren ’70 speciale overlevingspakken voor de oliearbeiders. Door de ontwikkeling van de technologie werd Helly Hansen wereldberoemd met het maken van outdoor- en werkkleding. Sinds de jaren ’90 heeft het merk heeft een grote aantrekkingskracht gekregen op jongeren. Tegenwoordig wordt deze outdoorkleding ook in sportwinkels verkocht.

De mooiste producten


Werkomstandigheden

De Helly Hansen jassen zijn veilig en houden je droog onder barre omstandigheden. Werkjassen worden veel gebruikt in de visserij, bouw en industrie. Er zijn echter ook vrijetijdsjassen die geschikt zijn voor zowel dames als heren.

Voordelen op de werkvloer

Op de werkvloer zijn de voordelen van een Helly Hansen jas bijzonder groot. Zo zijn de materialen waar de jassen van zijn antistatisch en vlamvertragend. De nieuwste technologieĀ  is toegepast om een jas waterdicht en ademend te krijgen. Bestand tegen kou en water. Geschikt voor heren en dames.

Helly Hansen 76201 Berg jas zwart

Deze fantastische Helly Hansen jas is voor zowel dames als heren. De binnenzijde van de kraag is geruwd polyester wat heel prettig aanvoelt in je nek. De voering van deze jas is 100% nylon en de afneembare capuchon heeft een klittenbandverstelling en een trekkoord. Klittenband zit eveneens in de manchetten. Dus op maat te maken. De kinbescherming, verlengd rugpand, rits aan de binnenzijde maken deze jas tot een echt outdoorkledingstuk. Met deze jas kun je heel wat sneeuwbuien en storm goed doorstaan. Maar ook wanneer buiten gewerkt moet worden is deze parka een prima optie.