Head Up Display

Een Head-Up display is eigenlijk een kleine projector die beelden laat zien op de voorruit van je auto. Ook informatie kan worden gezien via een head-up display. Tussen verschillende spiegels worden de beelden weerkaatst waarna ze op de ruit verschijnen. De informatie kan worden weergegeven op vensters en dashboards. Dus een veilig middel om informatie te benutten in je auto.

De HUD geeft de mogelijkheid om de gezichtslijn recht te houden, dus op de weg te blijven kijken. Head-up displays maken autorijden een stuk veiliger, vooral voor mensen die net hun rijbewijs hebben en nog niet zoveel ervaring in het verkeer hebben gehad. Je kunt je door dit product als bestuurder beter richten met je aandacht op de weg, in plaats van op een schermpje. De HUD geeft cruciale informatie zoals snelheid en gas niveau.

Cartrend Head Up Display 

Met de Cartrend Head Up Display  zie je in één oogopslag de ritgegevens op je voorruit. Snelle installatie, eenvoudig zelf te monteren. Ogen altijd op de weg en niet afgeleid door een oplichtend schermpje. Ook motortoerental, snelheid, brandstofverbruik en snelheidswaarschuwing worden weergegeven op je voorruit.