Harry Potter Monopoly

Ook al heb je nooit een boek gelezen of een film van Harry Potter gezien, iedereen weet wie deze jongen is. De tiener met het ziekenfondsbrilletje die allerlei avonturen beleefd. Het verhaal vertelt, dat Harry James Potter op 31 juli 1980 als halfbloed tovenaar werd geboren. Zijn ouders waren James Potter (tovenaar) en Lily Potter (heks van Dreuzelouders). Dit surrealistische verhaal werd geschreven door  J.K. Rowling een Britse schrijfster. Ze leefde van een uitkering toen ze begon met boeken schrijven over Harry Potter. Het waren kinderboeken, maar uiteindelijk zijn er ook miljoenen volwassenen die genieten van de Harry Potter reeks. Uiteindelijk is deze arme bijstandsmoeder geworden tot multi-miljonaire.

Fan van Harry Potter

Wanneer je een echte fan bent van de boekenreeks en de films van Potter, dan wil je er alles van hebben. Puzzels, maar vooral ook een aantal spellen die gebaseerd zijn op het Harry Potterverhaal zijn populair. Niet alleen Harry Potter monopoly is een veel gevraagd product, maar ook het Harry Potter schaakspel en Cluedo zijn populair.

Cluedo

Iedere speler mag een personage kiezen. Deze personages zijn gebaseerd op het Harry Potter verhaal. Harry, Ron en Ginny zijn een paar voorbeelden van personen. Dit Cluedospel is eigenlijk hetzelfde als het doorsneepotje. Er zitten echter leuke en magische wijzigingen in dit spel, wat het enorm spannend maakt.

Dit strategische spel is voor drie tot zes spelers en kan vanaf een jaar of 9 worden gespeeld. Een geweldig bordspel om met het hele gezin te spelen.

Trivial Pursuit Harry Potter

Een gezellig spel wat vanaf 12 jaar kan worden gespeeld. Geschikt voor twee tot zes spelers.

Het spel bevat 600 vragen over Harry Potter. Dus wanneer je dit spel gaat spelen is het wel makkelijk, dat je wat van Harry en zijn avonturen af weet. Er zijn een zestal categorieën die het spel beheersen. Toverdranken, Zweinstein, magische voorwerpen, tovenaars en heksen, dieren en magische wezens en kwaadaardige krachten. Een leuk uitdagend spel!