Harry Potter Decoratie

Als je denkt aan Harry Potter, denk je waarschijnlijk aan magie, spanning, en avontuur. Maar als je een echte fan bent, weet je dat het ook mogelijk is om de magie van Harry Potter naar je huis te brengen met decoraties. Of je nu op zoek bent naar subtiele hints van de Wolverijnen en Huffelpuffers, of naar opvallende stukken waar het opvalt dat je een trouwe fan bent, er is altijd een manier om de wereld van Harry Potter te integreren in je decor.

Allereerst, zijn er de meest bekende stukken: spullen zoals de Zweinstein-sjaal en de tovenaarshoed. Deze kunnen worden gedragen, maar ook worden neergelegd als decoratie. Ze staan geweldig op een plank, hangen aan de kapstok, of ze kunnen zelfs worden opgehangen aan de muur als een soort trofee. Ook poppetjes van bijvoorbeeld Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Peerd van Ollivander zijn stuk voor stuk hele gave decoratie op je boekenplank, of als kleine beeldjes op je dressoir.

Dan zijn er ook de subtiele accenten, zoals kussenhoezen en dekens. Bijvoorbeeld een gouden slangen kussenhoezen voor de afdeling Zwadderich, of een rood/gele kussenhoezen voor de afdeling Griffoendor, en natuurlijk een kussen met het patroon van de Leaky Cauldron. Ook kun je dekens kopen met het embleem van Zweinstein erop, of een deken met de kleuren en het logo van je favoriete Quidditch-team erop.

Een andere geweldige optie is het versieren van de muren. Dit kan worden gedaan met posters van scènes uit de films, of citaten uit de boeken. Een Harry Potter Wall Art is bijvoorbeeld een mooi schilderstuk dat bestaat uit kleine canvas delen, waarop je een stoere, grote uitvoering van jouw favo HP-personage ziet. En mocht je naast het mooi ophangen van jouw muurdecoratie nog iets speciaals willen, denk dan aan het creëren van een muurschildering. Er zijn tal van bronnen op internet waar je geweldige ideeën kunt opdoen voor het maken van een Harry Potter-thema muurschildering. Zo kun je bijvoorbeeld de muren van je slaapkamer veranderen in de slaapzaal van jouw favoriete afdeling. Zo kan je dus optimaal genieten van de wereld van Harry Potter in je eigen huis.

Tot slot, zijn er de meer unieke decoraties. Neem bijvoorbeeld de hanglampen met het thema Zweinstein kroonluchter, de drakenbeeldjes, of het prachtige wand toverstokje. Deze items zijn misschien duurder, maar kunnen zeker de kamer een extra Harry Potter gevoel geven dat je niet bij de meer traditionele decoraties zou krijgen.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om decoreren met Harry Potter als thema. Of je nu kiest voor subtiele accenten of opvallende stukken, er is altijd wel een manier om de magie van Harry Potter naar je huis te brengen. En dat zorgt ervoor dat je elke dag kunt genieten van de fantastische wereld van Harry Potter!