Happy Horse Konijn

Bijna ieder kind heeft wel één of meerdere knuffels. Maar ook tutteldoekjes en teddyberen zijn favoriet bij kinderen. Slapen met je knuffel en overal mee naar toe nemen, zie je op een bepaalde leeftijd. En o wee, stress wanneer de knuffel wordt vergeten of wanneer deze zoek is. Het huis is te klein. Knuffels spelen zeker een rol in het kinderleven en zijn meestal bij het opgroeien onontbeerlijk!

Lievelingsknuffel

60% Van de kinderen die in Europa opgroeien, zijn in het bezit van een lievelingsknuffel. Knuffelkonijnen van het merk Happy Horse zijn er in een viertal kleuren en immens populair onder het grut. Richie is het kleinste, roze konijntje van dit merk knuffels, superzacht en heerlijk aaibaar. Een knuffel kan een kind enorm veel steun geven in zijn prille, eerste jaren. Een knuffeltje geeft zekerheid en troost. Ook helpt het om zelfstandigheid te ontwikkelen.

Ontwikkeling

Wanneer een kindje ongeveer 6 maanden oud is, beseft het dat papa of mama er niet altijd voor hem of haar is. Er kan al van af het prille begin en band ontstaan met een bepaalde knuffel. De knuffel biedt troost wanneer de ouders niet in de buurt zijn. Het kind zal zichzelf gerust stellen met zijn dierbare konijn. Inslapen gaat veel makkelijkere met je kleine kameraadje.

Het Happy Horse Knuffeldoekje – Schaap Lammy is een superzacht knuffeldoekje wat geschikt is voor de allerkleinsten. Dit tutteldoekje is heerlijk om mee te knuffelen. In dit knuffeldoekje zit een rammelaar die vrolijke geluidjes maakt. Dit attribuut is één van de meest populaire knuffeltjes voor kindjes die nog in de wieg liggen.

Creativiteit

Wanneer het kleintje in het bezit is van een knuffel zal zijn creativiteit groeien. Een knuffel kan een hoofdrol spelen in fantasierijke avonturen en gesprekken. Het lieve knuffelkonijn kan zomaar een brullend beest worden. Fantasie van een kind kan met hem op de loop gaan. Echt een prima ontwikkeling!