Grandhall barbecues


Grandhall barbecues zijn al meer dan 45 jaar een begrip in Europa. Het merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige barbecueproducten die zowel voor gebruik in de buitenlucht als in professionele keukens geschikt zijn. Hieronder beschrijven we de verschillende modellen en hun eigenschappen.

Grandhall Xenon

De Grandhall Xenon is een compacte barbecue met een aluminium behuizing en een vermogen van 3,6 kW. Deze barbecue heeft twee geëmailleerde gietijzeren grills en een verwijderbare vetopvangbak. Daarnaast is de Xenon uitgerust met een piëzo-ontsteking en een thermometer in de deksel.

Grandhall Maxim GTI Island

De Maxim GTI Island van Grandhall is een complete buitenkeuken met een grill en een zijbrander. Deze barbecue heeft een RVS rooster en een vermogen van 5,2 kW. Daarnaast beschikt de Maxim GTI Island over een geïntegreerde thermometer en een opbergruimte voor gasflessen.

Grandhall Elite GTI

De Elite GTI is de krachtigste barbecue van Grandhall met een vermogen van 12,6 kW. Deze barbecue heeft een gietijzeren grill en een teppanyaki-plaat. Daarnaast beschikt de Elite GTI over een zijbrander en een opbergruimte voor gasflessen. De temperatuur van de barbecue kan worden geregeld door middel van de geïntegreerde thermometer.

Grandhall E-grill

De Grandhall E-grill is een elektrische barbecue met een vermogen van 1,6 kW. Deze barbecue heeft een geëmailleerde gietijzeren grill en een verwijderbare vetopvangbak. Daarnaast beschikt de E-grill over een inklapbaar onderstel en een thermometer in de deksel.

Grandhall Elite Built-In

De Elite Built-In is een inbouwbarbecue met een vermogen van 8,8 kW. Deze barbecue heeft een gietijzeren grill en een teppanyaki-plaat. Daarnaast beschikt de Elite Built-In over een zijbrander en een opbergruimte voor gasflessen. De temperatuur van de barbecue kan worden geregeld door middel van de geïntegreerde thermometer.

Grandhall Xenon 3

De Grandhall Xenon 3 is een compacte barbecue met een vermogen van 3,6 kW. Deze barbecue heeft twee geëmailleerde gietijzeren grills en een verwijderbare vetopvangbak. Daarnaast is de Xenon 3 uitgerust met een piëzo-ontsteking en een thermometer in de deksel.

Grandhall Premium GT island Set

De Premium GT island Set van Grandhall is een complete buitenkeuken met een grill, een zijbrander en een koelkast. Deze barbecue heeft een RVS rooster en een vermogen van 5,2 kW. Daarnaast beschikt de Premium GT island Set over een geïntegreerde thermometer en een opbergruimte voor gasflessen.

Grandhall Argon 223

De Grandhall Argon 223 is een gasbarbecue met een vermogen van 4,5 kW. Deze barbecue heeft twee geëmailleerde gietijzeren grills en een verwijderbare vetopvangbak. Daarnaast beschikt de Argon 223 over een piëzo-ontsteking en een thermometer in de deksel.

Grandhall Argon

De Grandhall Argon is een gasbarbecue met een vermogen van 4,5 kW. Deze barbecue heeft twee geëmailleerde gietijzeren grills en een verwijderbare vetopvangbak. Daarnaast beschikt de Argon over een piëzo-ontsteking en een thermometer in de deksel.

Grandhall K410G

De Grandhall K410G is een gasbarbecue met een vermogen van 4,5 kW. Deze barbecue heeft een RVS rooster en een verwijderbare vetopvangbak. Daarnaast beschikt de K410G over een piëzo-ontsteking en een thermometer in de deksel.

Grandhall Xenon 4

De Grandhall Xenon 4 is een compacte barbecue met een vermogen van 3,6 kW. Deze barbecue heeft twee geëmailleerde gietijzeren grills en een verwijderbare vetopvangbak. Daarnaast is de Xenon 4 uitgerust met een piëzo-ontsteking en een thermometer in de deksel.

Grandhall Premium G3 Island Set

De Premium G3 Island Set van Grandhall is een complete buitenkeuken met een grill, een zijbrander, een koelkast en een gootsteen. Deze barbecue heeft een RVS rooster en een vermogen van 5,2 kW. Daarnaast beschikt de Premium G3 Island Set over een geïntegreerde thermometer en een opbergruimte voor gasflessen.

Grandhall Linea

De Grandhall Linea is een gasbarbecue met een vermogen van 12,6 kW. Deze barbecue heeft een RVS rooster, een teppanyaki-plaat en een keramische bakplaat. Daarnaast beschikt de Linea over een zijbrander en een opbergruimte voor gasflessen. De temperatuur van de barbecue kan worden geregeld door middel van de geïntegreerde thermometer.

Grandhall Santa Fe

De Grandhall Santa Fe is een houtskoolbarbecue met een RVS rooster en een vermogen van 3,6 kW. Deze barbecue is uitgerust met een verstelbaar luchttoevoersysteem en een aslade voor het eenvoudig reinigen van de barbecue. Daarnaast is de Santa Fe uitgerust met een thermometer in de deksel.

Grandhall barbecues zijn de perfecte keuze voor wie wil genieten van heerlijk gegrild vlees en vis in de buitenlucht. De barbecues zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over vele handige functies, zoals een ingebouwde thermometer en een piëzo-ontsteking. Bovendien zijn de barbecues verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, zodat er voor iedereen een geschikte barbecue te vinden is.

Grandhall barbecues zijn stijlvol, kwalitatief hoogwaardig en eenvoudig in gebruik. Of je nu op zoek bent naar een compacte barbecue voor in de stad of een complete buitenkeuken voor in de tuin, bij Grandhall vind je altijd een passende barbecue. Met de vele handige functies en de duurzame materialen zijn Grandhall barbecues een goede investering voor wie van lekker eten en gezelligheid houdt.

1. Wat is het vermogen van de Grandhall Elite GTI?
Het vermogen van de Grandhall Elite GTI is 12,6 kW.

2. Hoeveel grills heeft de Grandhall Xenon?
De Grandhall Xenon heeft twee geëmailleerde gietijzeren grills.

3. Is de Grandhall E-grill geschikt voor gebruik in de buitenlucht?
Ja, de Grandhall E-grill is geschikt voor gebruik in de buitenlucht.

4. Beschikt de Grandhall K410G over een thermometer?
Ja, de Grandhall K410G beschikt over een thermometer in de deksel.

5. Is de Santa Fe van Grandhall een houtskoolbarbecue?
Ja, de Santa Fe van Grandhall is een houtskoolbarbecue.