GPS Tracker Hond

Eén van de ergste dingen die je kan overkomen is het kwijtraken van je trouwe viervoeter. Honden maken deel uit van het gezin en worden dus echt als gezinslid beschouwd. Een gezinslid wil je niet kwijt…daar hou je van. Stel dat je je hond aan het uitlaten bent en hij verdwijnt in de bosjes waarna je hem nooit meer terugvind, dat is toch verschrikkelijk? Sommige honden hebben er een handje van om er regelmatig van door te gaan. Ook wanneer je een reu hebt die een loopse teef ruikt kan zomaar de weg kwijtraken. Roepen en zoeken is dan nutteloos, je hond is weg.

GPS tracker hond

Tegenwoordig zijn er GPS trackers voor honden op de markt waarmee je je viervoeter snel weer terug hebt. De Tractive GPS Hond is een mooi voorbeeld van een product waar je veel plezier van kunt hebben. Een handig apparaat wanneer je hond plotseling uit het zicht verdwijnt. Een goede tip is, om een grotere accu bij te bestellen zodat je altijd een reserveaccu achter de hand hebt.

Deze GPS tracker heeft een:

  • Ingebouwde  data simkaart, dus waterdicht.
  • Er zijn voordelige abonnementen per maand verkrijgbaar.
  • Je kunt kiezen uit eenvoudige activatie of  een geavanceerde activatie.
  • Geschikt voor huisdieren vanaf 4 kilo. Wordt bevestigd aan de halsband.
  • Virtuele omheining en live tracking.
  • Lange batterijduur, 2 tot 5 dagen.

Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

Deze GPS-tracking heeft geen afstandslimiet en geeft een waarschuwing bij weglopen van je hond. De waterdichte batterij heeft een limiet van 72 uur. Deze GPS tracking kan worden toegepast voor iOS of Android.

Alert

Wanneer de hond een bepaalde zone verlaat die jij hebt ingesteld, krijg je een alarmpje op je telefoon. Voordat ie te ver wegloopt kun je hem nog onderscheppen. Deze GPS tracking is gecombineerd met een antiwegloopsysteem.

In het bos

De meeste honden die uitgelaten worden in het bos vinden dit fantastisch. De ingebouwde simkaart zorgt dat je meestal bereik hebt en is ook geschikt voor meerdere landen. Functioneert in alle landen van Europa en dekt 99% van het gebied.