Gouden Ketting Heren

Mannen zijn net als vrouwen, gek op sieraden. Er zijn echter ook heren die er niets mee hebben. Armbandjes, ringen en kettingen vinden ze vaak veel te veel opsmuk. Toch zijn er sieraden zoals een mooie gouden herenketting, die perfect bij een man kan passen.

Armbandjes

Je ziet ze nog wel is…mannen met een hele rits armbandjes. Goedkope souvenirs of bandjes die je kind heeft gemaakt. Doe dit niet! Koop liever een wat bredere armband die tijdloos is. Daar heb je meer plezier van dan een hele rits goedkope rommel.

Dat geld ook voor een ketting. Ben je als man een liefhebber van sieraden, schaf je dan één keer een mooie gouden ketting aan. Daar heb je meer aan, dan aan nepspul wat snel kapot is.

Gouden ketting

Er zijn mannen die gouden kettingen dragen die wat patserig overkomt. Ga dit als classy man uit de weg! Ben je op zoek naar een mooie gouden ketting zorg dan dat deze maximaal tussen je borstspieren valt. Een simpele hanger mag best, als het maar niet protserig overkomt. Vermijd haaientanden en hangers met een tekst. Ga voor een simpel staafje of een ringetje.

Witgoud of geelgoud?

Witgoud wordt nog wel is aangezien als zilver. Roségoud, geelgoud en witgoud zijn een mix van verschillende materialen. Wanneer er puur goud gebruikt zou worden voor een sieraad zou dit veel te zacht zijn om goed te bewerken. Witgoud bijvoorbeeld is een legering van goud, palladium en zilver. Wordt vaak afgemaakt met een laagje rhodium. Op deze manier krijgt goud een zilverkleurig aanzien.

Kruisje als hanger

Ben je gelovig en wil dit graag uitdragen door middel van een simpel kruisje? Dat is natuurlijk geoorloofd. Het Geelgouden Collier vDam is een uniek collier wat 14 krts goud bevat. Het kruisje aan de hanger is voorzien van transparante zirkoniasteentjes. Lengte van de ketting is 75 mm. Een fantastisch sieraad waar je jaren plezier van zult hebben.