Givenchy damesparfums

Givenchy is een luxe modehuis dat in 1952 werd opgericht door ontwerper Hubert de Givenchy. Sinds de oprichting staat het merk bekend om zijn elegante, tijdloze stijl en creaties die de definitie zijn van Franse chic. Het modehuis staat bekend om zijn damesparfums vanwege hun unieke geur en blijvende effect. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de meest populaire damesparfums van Givenchy.

1. Very Irrésistible

Very Irrésistible is een bloemige geur die is geïnspireerd op de klassieke roos. Het is een geur die de hedendaagse, elegante vrouw omarmt. Very Irrésistible is samengesteld uit vijf verschillende soorten rozen: de bulgaarse roos, de turkse roos, de passieroos, de anjeroos en de marokkaanse roos. Het wordt ook versterkt door Akigalawood en muskus om een blijvende indruk achter te laten. Dit parfum is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een elegante, vrouwelijke geur.

2. Amarige

Amarige is een tijdloze geur die bijna 30 jaar geleden werd gecreëerd. Het is een klassieke bloemengeur die bekend staat om zijn warme en uitnodigende geur. De topnoten van Amarige bestaan uit oranjebloesem, mandarijn, neroli en kassie. Het hart van het parfum bestaat uit jasmijn, ylang-ylang, tuberoos en gardenia. De basis van Amarige bevat sandelhout, amber, musk en vanille. Amarige is een geweldige keuze voor vrouwen wier parfumkeuze een beetje klassieker is.

3. Dahlia Divin

Dahlia Divin is een moderne geur die vrouwen over de hele wereld heeft veroverd. Het parfum combineert verfijnde ingrediënten om een unieke en onvergetelijke geur te creëren. Dahlia Divin is samengesteld uit topnoten van perzikbloesem en mirabelpruim. Het hart is opgebouwd uit jasmijn en witte bloemen. De basis van Dahlia Divin bestaat uit sandelhout en vetiver dat de geur een aardse en warme ondertoon geeft. Het is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een moderne geur die nog steeds de elegantie van Givenchy weerspiegelt.

4. Ange ou Démon

Ange ou Démon bevat een mix van lichte en donkere noten om een geur te creëren die zowel verleidelijk als mysterieus is. Het parfum bevat topnoten van mandarijn, witte tijm en saffraan. In het hart vinden we lelie, orchidee en ylang-ylang. De basis van Ange ou Démon bestaat uit tonkaboon, vanille, Braziliaans pallisanderhout en eikenmos. De geur is verkrijgbaar in verschillende formaten en is een goede keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een elegante en sensuele geur.

5. Live Irresistible

Live Irresistible is samengesteld uit een mengeling van fruitige en bloemige noten om een geur te creëren die zowel verfijnd als levendig is. Het parfum bevat topnoten van ananas, grapefruit en tangerine. Het hart is opgebouwd uit rozenblaadjes en piment. De basis van Live Irresistible bestaat uit amber, musk en houtnoten. Het is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een levendige en vrouwelijke geur.

In conclusie biedt Givenchy een aantal fijne damesparfums die worden gekenmerkt door hun unieke geur en blijvende effect. Dit zijn slechts enkele van de vele populaire Givenchy damesparfums. Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een klassiek parfum, een moderne geur of iets daartussenin. Als je eenmaal een Givenchy parfum hebt geprobeerd, ben je waarschijnlijk verkocht. De tijdloze elegantie en vrouwelijke schoonheid van Givenchy zal je nooit teleurstellen.