Gewatteerde Jas Heren

De gewatteerde herenjassen zijn al winterslang populair. Elke winter verschijnen er weer nieuwe collecties, die weer vernieuwende details laten zien. Het begint al weer wat frisser te worden dus tijd om een gewatteerde jas aan te schaffen. Een jas die gewatteerd is voelt super licht aan en kan al vanaf de herfstmaanden worden gedragen.

Licht in gewicht

De gewatteerde jas voor heren is verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en materialen. De jassen zijn licht van gewicht omdat tussen de voering en de buitenzijde een soort van watten zijn verwerkt. Deze houden op prima wijze de kou buiten en de warmte vast. Tijdens de herfst kan er soms plotseling een warme middag zijn. Deze jas is licht van gewicht, dus wanneer je het warm krijgt kan deze gemakkelijk worden uitgedaan en over je arm worden meegedragen.

Uitstraling

Gewatteerde jassen zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Schaf je een zwart exemplaar aan, dan kan dit een klassieke, stijlvolle uitstraling geven. Ga je voor een gekleurde jas, dan heb je een meer sportieve uitstraling. Gewatteerde jassen kan elke man hebben. Ben je boven de zestig, dan kan een donker exemplaar in combinatie met een bijpassende sjaal prima ogen. De wat jongere man heeft de keus over mooie blauwe, groene of zelfs gele jassen. Voor iedereen is er een toepasselijke versie.

Tijdloos

Gewatteerde jassen zijn duurzaam. Je doet er seizoenen lang mee. Jaar na jaar zien we deze jassen weer terugkomen in de winkel. Wil je er toch weer anders uitzien dan het vorige winterseizoen, koop dan een nieuwe sjaal of muts om mee te combineren. Zo hou je een steeds weer nieuwe look.

Een mooi voorbeeld van een gewatteerde jas is de Jack Wolfskin Troposphere Outdoorjas. Dit warm gevoerde winterjack is waterdicht en heeft een uitstekend, ademend vermogen. Vrieskou en sneeuw kunnen makkelijk worden doorstaan met deze jas. Ongevoelig voor vocht en zeer licht in het dragen. De kunstvezel waarmee deze jas is gevoerd heeft net zoveel vulkracht als dons.