Games forza horizon 4

Forza Horizon 4 is een open wereld racegame die wordt uitgegeven door Microsoft Studios. Het spel is ontwikkeld door Playground Games en uitgebracht in oktober 2018 voor Xbox One en Microsoft Windows.

In Forza Horizon 4 kun je deel uitmaken van een dynamische wereld waar seizoenen veranderen en waar je deel kunt nemen aan verschillende race-evenementen. Je kunt kiezen uit meer dan 450 auto’s, waaronder supercars, off-road voertuigen en klassieke auto’s. Je kunt ook je eigen auto’s aanpassen met een breed scala aan opties, waaronder bodykits, velgen, verlichting en meer.

Het spel biedt ook een online multiplayer-modus waarmee je met andere spelers kunt racen. Je kunt ook samenwerken met andere spelers om evenementen te voltooien en beloningen te verdienen.

Forza Horizon 4 is een geweldig spel voor iedereen die van racegames houdt. Het biedt een geweldige mix van race-ervaringen, aangepaste auto’s en een dynamische wereld. Als je op zoek bent naar een leuke racegame, dan is Forza Horizon 4 een geweldige keuze.