G4 Led Dimbaar

Het overstappen van gewone gloelampen naar LED-verlichting bied een groot aantal voordelen. Natuurlijk is er de veel langere levensduur. Een Led-lamp gaat minstens 35.000 branduren mee. Dat scheelt zienderogen, op de lange duur, veel geld in de portemonnee. Een Led-lamp is wellicht iets duurder maar wanneer je bedenkt, dat deze 30 keer langer meegaat dan een gloeilamp en 25 keer langer dan een halogeenlamp, moet tot de conclusie komen dat dit zeker tientallen euro’s zal schelen. r wordt niet alleen maar energie bespaart maar ook voor het milieu komt dit ten goede.

Een milieuvriendelijke lichtbron

Deze milieuvriendelijke lichtbron zorgt er eveneens voor, dat er geen warmte wordt geproduceerd. Vooral in kantoren en grote ruimtes waar airconditioning aanwezig is zal dit aanzienlijk schelen met het gebruik hiervan. Daardoor wordt er weer energie bespaart en is er sprake van minder CO2 uitstoot.

G4 Led-lampen

De G4 Led-lamp 2 watt kan worden gebruikt als vervanger van de 20 Watt halogeenlamp. Mooie verlichtingsbron in bijvoorbeeld een kroonluchter of kristallen lamp. Omdat de G4 lamp dimbaar is, geeft deze de juiste sfeer. Ook decoratie verlichting is met een G4 LED-lamp prima. Voor de slaapkamer, in de hal of keuken, overal kan deze warm-witte verlichting worden ingezet.

De mooiste producten