funko pop nederland

De Funko pop is verkrijgbaar in heel veel varianten. Van Clear tot Glow in the dark. Neem bijvoorbeeld de Funko POP! Star Wars. The Mandalorian is Star Wars serie met dit figuurtje. Is uit de serie The Child with Frog. Een 9 cm en van PVC gefabriceerd popje, verkrijgbaar in een mooi en kleurrijk doosje. Een poppetje wat de Star Wars liefhebber in zijn bezit moet hebben.

Bij een Funko pop denk je aan vinyl figuurtjes die kunnen worden aangevuld met pluche beestjes/poppetjes en producten die je gemakkelijk kunt aansluiten via de USB poort zoals een lampje.

Ieder mens die wel een op een comicbeurs of conventie is geweest, wat raakvlakken had met de nerd-cultuur heeft vast de Funko pop figuurtjes gezien. Mickey Mouse, Elsa, Goku of Batman, sinds 2010 zijn er al heel wat van deze Funko’s op de markt verschenen. Verkrijgbaar in enorm veel series en karakters. Een simpele stijl en maar 10 cm groot. Veel mensen sparen ze en houden van Funko’s.

Freddy Mercury

Ben je een groot fan van Queen en hou je van Funko? Dan is Freddy een geweldig item om in je bezit te hebben. Mooi van kwaliteit en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Superleuk voor de verzamelaar. Verdient een mooi plaatsje op bureau of in de vitrinekast. Grappig en van prima kwaliteit!

Mike Becker

Het bedrijf Funko is in 1998 door Mike Becker opgericht. Mike is een fervent verzamelaar van speelgoed. Tijdens zijn zoektocht naar een oude spaarpot van Big Boy restaurant mascotte, bedacht hij, dat hij deze dure mascotte voor veel minder geld, een replica in China van kon laten maken. Vanuit deze gedachte is hij een bedrijfje begonnen wat Bobbleheads, spaarpotten, handpoppen en Funko’s op de markt bracht. Nog steeds zijn deze verzamelpopjes populair en komen er regelmatig nieuwe items op de markt.