Foute Kersttrui Kind

Vooral kerst 2020 zal ons allemaal nog jaren in het geheugen blijven.. Een geheel andere kerst dan andere jaren, omdat we met zijn allen thuis moeten blijven. Géén wilde kerstparty’s maar thuis waar het ook heel gezellig kan zijn.

Wanneer je thuis blijft en eigenlijk niet of nauwelijks contact zal hebben met familie en vrienden is het eigenlijk ook niet nodig om zo’n mooi zwart jurkje of glittershirt aan te trekken. Lekker thuisblijven in een kersttrui.

Foute kersttrui

De foute kersttrui lijkt echt met kerst een trend te worden. Vaak mooi van lelijkheid maar wel lekker warm. Ruil je mooie jurkje in voor een grappige wollen trui met superleuke opdruk en je bent helemaal van deze tijd. Ook voor de kids is er volop keus om zich lekker te cocoonen in dit kledingstuk. Thuis bij de open haard met een borrel en je warme kersttrui voelt als een kerst die je nooit meer zal vergeten.

De mooiste producten


Kinderen en een foute kersttrui

Kinderen hebben er een hekel aan om helemaal opgedirkt te worden voor de kerst. Overhemdje, giletje en dan ook nog een zwart strikje vinden ze helemaal niet zo leuk. Ook de meiden dragen liever een foute kersttrui. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar is er een Rudolf met 3D neus trui. Een superleuke trui die niet kriebelt. Op de voorzijde prijkt Rudolph het rendier, compleet met rode neus. Deze truien zijn gemaakt van comfortabele stretch.

Zoek je voor je kind van 12 een trui die iedereen wel wil? De zwarte kersttrui met een Rudolph opdruk en de woorden Ho, Ho, Ho is populair onder deze leeftijdsgroep. Een 12-jarige wil best een kersttrui dragen, maar niet met de kerstman op de voorzijde. Deze zwarte hoodie is van 80% katoen en 20% polyester en perfect voor de leeftijdsgroep 12 tot 14 jaar. De gevoerde capuchon is zonder rijgkoord. Voorzien van een warme kangoeroezak.

Vrolijk Kerstfeest!