Foute kersttrui heren

Wie houdt er niet van Kerst? Kerstbomen, gezellig samen eten en natuurlijk.. foute kersttruien! Wanneer de kerstboom weer van zolder komt en we weer moeten gaan bedenken wat we met kerst op tafel zetten, is het tijd om op zoek te gaan naar een foute kersttrui. En echt…een foute kersttrui hoef je echt niet tijdens het diner met familie te dragen, maar kan ook rondom de kerstdagen worden gedragen. Kersttruien zijn eigenlijk voor de hele maand december prima. Ook tijdens de jaarwisseling zitten we nog een beetje in de kerstsferen. De foute kersttrui heren is dan heel toepasselijk.

Kerst zorgt voor ontspanning, gezellige avonden hebben met vrienden en cadeautjes kopen. Hoe leuk is het om voor man of vriend een foute kersttrui aan te schaffen.

De mooiste producten


Is je man of vriend een echte olijkerd? Dan is de aanschaf van een kersttrui met Rudolf het rendier de juiste keus. Een mooie kleur rood wordt afgewisseld met witte en zwarte details. Met deze comfortabele trui van een katoen/polyestermengsel worden kille avonden weer helemaal opgevrolijkt. Dit is dé kersttrui voor jaren plezier.

Gezellig kersttrui rood met groen

Tijdens het dragen van deze traditionele kersttrui tover je bij iedereen een glimlach op zijn gezicht. De echte kerstkleuren, groen en rood, zorgen voor een trui die tijdens kerst de juiste trui is. Dit kledingstuk heeft een normale pasvorm. Dus gewoon de maat bestellen die je altijd hebt. maat L is ook daadwerkelijk maat L. Een kersttrui moet wel een beetje ruim vallen en aangenaam zitten. De “Gezellige kersttrui rood” is voor dames en heren.

Leuke ontwerpen

Alle kersttrui ontwerpen van JAP zijn leuk om naar te kijken en geven je veel draagplezier tijdens de kerstweken. JAP bereid zich elk jaar voor op alles voor de kerst. Niet alleen foute kersttruien maar ook kerstmutsen en sokken zijn populair in de decembermaand. Met een kersttrui van JAP krijg je het beslist niet koud en kom je goed voor de dag!