Fossil Horloge Heren

Op zoek naar een mooi polshorloge voor heren? Fossil heeft een uitgebreide collectie van polshorloges die simpel zijn. Maar ook horloges met meerdere functies. Kies wat bij jou past. Er zijn een groot aantal opties zoals waterdichtheid, diameter, materiaal horlogeband en design. Voor iedere portemonnee kan een sportief, klassiek en/of stoer horloge worden aangeschaft.

Heb je een horloge nodig?

Als man heb je een horloge nodig om te weten hoe laat het is. Natuurlijk kan dit ook op je smartphone worden bekeken. Echter, je hebt je telefoon niet altijd bij de hand. Deze zit vaak in een jaszak of tas. Om snel even te controleren hoe laat het is, zal een polshorloge veel gemakkelijker zijn. Een horloge geeft gemak en een zekere mate van rust. Je zal minder snel de neiging hebben om je social media te checken.

Een polshorloge is sociaal

Wanneer je met vrienden of collega’s aan het babbelen bent is het kijken op je horloge niet zo a-sociaal als wanneer je je smartphone tevoorschijn haalt. Veel mensen ergeren zich aan iemand die zijn telefoon checkt. Het is dan net alsof ze niet zo geïnteresseerd zijn in de persoon waar ze een gesprekje mee voeren.

Uitstraling

Wanneer je als man een polshorloge draagt straal je iets uit. Een mooi polshorloge van Fossil laat vakmanschap zien. De vorm van het uurwerk, de wijzers, materiaal van de band, over alles is nagedacht. Fossil horloges zijn met aandacht ontworpen.

Een Fossil horloge aanschaffen

Wanneer je een polshorloge aanschaft ga je vooral voor mooie accessoires, een duurzaam product met professionele uitstraling. Schaf je één van de ontwerpen van Fossil aan, dan zal je zeker complimenten van je omgeving krijgen.

Klassiek

Een mooi, klassiek horloge is de Fossil Blauw voor mannen. Tijdloos ontwerp en met een diep-blauwe wijzerplaat heeft dit klokje een traditioneel uiterlijk. Het horloge is voorzien van een quartz uurwerk. Accuraat en nauwkeurige tijdsaanduiding. Horloges van Fossil worden altijd geleverd met batterij. Waterdicht en met twee jaar fabrieksgarantie.