Fossil Horloge Dames

Normaal gesproken mag je zelf bepalen om welke pols je je horloge draagt. Het is echter traditie om een horloge om je linkerpols te doen. Dit heeft wel een reden…Toen er nog geen digitale horloges waren moest je je horloge opwinden. 90% Van de mensen heeft als dominante hand de rechter. Gemakkelijker om je horloge op te winden met deze hand. De meeste horloges hebben dan ook het opdraaiknopje aan de rechterkant van hun horloge. Draag je je horloge rechts dan wordt dit als vervelend ervaren. Misschien bij een linkshandig iemand ligt dit weer anders..

Formaat horloge

Het verschil tussen een heren en dameshorloge is vooral het formaat. Vrouwen dragen over het algemeen een horloge met een diameter van 20 – 28 mm. Mannen tussen de 35 en 55 mm. Het herenuurwerk is meestal rond en fors. Verschillende knopjes kunnen gebruikt worden voor een groot aantal functies. Bij de dames ligt dit weer anders. Daar zie je vaak de wat kleinere klokjes in een slankere vorm. Toch is het helemaal trendy voor een vrouw om een wat groter uurwerk te dragen.

Fossil dameshorloge

Fossil dameshorloges zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en geschikt om dagelijks te dragen. Voorkom beschadiging door het horloge veilig op te bergen wanneer je het een dagje niet draagt.

Het Fossil Monroe Hybrid HR FTW7035 – Smartwatch Dames – 38 mm – Zwart is een prima horloge om dagelijks te dragen. Dit charmante horloge is een stijlvol accessoire waar je iedere dag plezier aan beleeft. Een traditionele look gecombineerd met smartwatch functies. Roestvrij staal met een ros├ęgouden kast die is afgedekt met mineraalglas. Het zwarte horlogebandje heeft een chique uitstraling en is gemaakt van leer. De batterijduur is twee weken. Met dit horloge heb je de hele dag zicht op het aantal stappen wat je doet. De hartslagmeter kan aan de wijzerplaat worden toegevoegd. Een uniek horloge met een klassieke uitstraling maar wel met alle moderne functies die een horloge vandaag de dag nodig heeft.