formule 1 auto

Ook al willen we nog zo graag dat meisjes met hetzelfde speelgoed spelen als jongens. Je ziet toch dat jongentjes meer naar speelgoedauto’s trekken, dan meisjes. Het lijkt alsof dit aangeboren is. Jongens auto’s en meisjes poppen.

Invloed

Dat jongens kicken op autospeelgoed heeft vaak met de omgeving te maken waar ze in opgroeien. Vriendjes spelen ermee dus het jongetje ook. Speelt een jongen graag met poppen, dan kan dit komen doordat hij zusjes heeft en de poppen voor het oprapen liggen. Ook ouders hebben invloed op het speelgedrag van hun kinderen. Zij kopen immers de verjaardagcadeaus en kiezen vaak voor het traditionele jongens- of meisjesspeelgoed.

Obsessie met raceauto’s

Is je zoon geobsedeerd door raceautootjes en helemaal weg van Max Verstappen? Dat is helemaal niet zo vreemd. Het kan een fase zijn maar ook net zo goed een voorliefde voor snelle auto’s. Op tv wordt veel aandacht besteed aan de formule 1 en papa vindt het ook helemaal geweldig! Het wordt dus gewoon met de paplepel ingegoten. Ook wordt vaak gezegd tegen het kind “Poppen zijn toch voor meisjes?” Zoonlief wil dus voor zijn verjaardag een √©chte Max Verstappen auto!

Maisto Tech RC Red Bull RB15 #33 Max Verstappen seizoen 2019 radiografisch bestuurbaar 

Vanaf een jaar of 6 is dit een mooi stuk speelgoed. Een radiografisch bestuurbare auto van het seizoen 2019 De schaal is 1:24. Het is alsof jij zelf achter het stuur zit.

Carrera Go!

Deze racebaan geeft het gevoel van het echte racen! Loopings en kuipbochten zorgen voor een geweldig spel en spannende momenten. Lang doorrijden zonder het gas los te laten! Wie durft?

Deze racebaan is 5,3 meter lang. Een bijgeleverde rondenteller laat zien hoeveel rondes er is afgelegd en wie op kop ligt. Een complete racebaan waar je een kampioenschap kunt behalen met je Aston Martin van Max of een Mercedes van Hamilton.

Dit van kunststof gemaakte speelgoed is niet alleen een uitdaging voor je kinderen maar ook volwassenen kunnen zich hier uren mee vermaken!