First Alert Rookmelder

Ieder jaar weer, breken er zo’n 6 tot 7.000 woningbranden uit. De brandweer zal dus steeds weer paraat moeten staan. Een op de 1000 woningen krijgt te maken met een grote of kleinere brand in huis. Ongeveer 700 mensen raken hierbij gewond en 60 mensen komen jaarlijks om bij een brand in de eigen woning. Brandgevaar moet dus serieus worden genomen. Een rookmelder is  géén overbodige luxe en zou in elk huishouden moeten worden opgehangen.

Brandmelder

Wanneer er brand uitbreekt in een woning kunnen mensen ontkomen doordat er een rookmelder hangt. De rookmelder geeft op tijd een alarm waar je wakker van schrikt.Dus vóórdat de brand erger word ben je in veiligheid. Binnen een paar minuten kan een brand al levensbedreigend worden. Dit komt door de rookontwikkeling. Het overleven van een woningbrand is veel groter wanneer op een aantal plekken in huis een rookmelder hangt. Je kunt direct actie ondernemen wanneer het alarm van de melder afgaat. Elke seconde telt.. Een rookmelder verschaft je extra tijd om veilig de brandende woning te verlaten. Een rookmelder is van onschatbare waarde.

First Alert SCO5CE Combimelder

Deze combimelder is een koolmonoxyde en rookmelder in een. Wordt geleverd inclusief 9 Volt blokbatterij. Een alarmsignaal van 85dB zorgt er voor dat je direct wakker bent en stappen kunt ondernemen. Kan regelmatig gecontroleerd worden met een testknop. Zal 10 tot 30 cm. vanaf het plafond moeten worden opgehangen. Gemakkelijke montage door middel van schroefbevestiging.

2-Pack ELRO FS1805 Rookmelder

Voor een klein bedrag ben je ervan verzekerd dat je tijdig wordt gewaarschuwd bij brand. Deze 2 rookmelder kunnen op twee verschillende plekken in huis worden opgehangen. Met het handige magneet ophangsysteem kan iedereen zijn woning voorzien van een tweetal rookmelders. De batterijduur is 5 jaar en al die tijd is alle veiligheid die jij en je gezin nodig hebt, gewaarborgd. Milieuvriendelijke rookmelders die sporadisch vals alarm geven. De optische sensor zorgt bij brand voor een snelle reactie.