Filling Pieces Dames

Vanaf 2010 zijn de sneakers van Filing Pieces op de markt verschenen. Guillaume Philibert is de jongeman die deze kenmerkende schoenen heeft geintroduceerd. Het merk is fris en jong en voor veel jongeren betaalbaar. De doelgroep waar deze shoes voor zijn gemaakt zit tussen streetwear en high-end. Twee werelden die door dit schoenenmerk dichter bij elkaar is gebracht. De nu 30-jarige ondernemer Guillaume miste vroeger in zijn tienerjaren een merk schoen wat qua kwaliteit, prijsklasse en exclusiviteit tussen het merk Nike en Dior inzat.
Guillaume begon in 2010 met het conncept ontwikkelen en probeerde met zijn schoenen het gat tussen streetwear en high-end te vullen. In 2015 ging in meer dan 300 winkels in 38 landen, Filling Pieces schoenen over de toonbank.
Filling Pieces zijn luxe, tijdloze sneakers die de afgelopen tien jaar alleen maar populairder zijn geworden. Grenzen worden verlegd om jonge mensen ook het gevoel te geven om deze comfortabele sneakers betaalbaar te houden en een luxe gevoel te laten ervaren.
Voor dames en heren
Filling Pieces heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel dames als heren. Op materialen wordt niet bezuinigd. Elke Filling Piece sneaker is voorzien van het mooiste leer en de meest stijlvolle vormgeving.

De mooiste producten


Filling Pieces Low Legacy Arch Runner Foil Off White / Orange

Supermooie design sneakers voor vrouwen is de Low Legacy Arch runner. Een geweldig ontwerp wat je bij de doorsnee streetwear sneakers niet tegen komt. Hier is echt aandacht aan besteed. Het materiaal aan de buitenzijde is su├Ęde. Hoogwaardig kwaliteitsmateriaal wat is uitgevoerd in een drietal kleuren, namelijk off-white, oranje en grijs. De zool is uitneembaar.

Filling Pieces Low Mondo Ripple Nardo All Nude

Deze typische vrouwensneaker is uitgevoerd in de kleur roze. Een prima basic schoen die je kunt dragen onder rok of jeans. De kleur doet denken aan zomerse dagen. Het materiaal aan de buitenzijde is hoogwaardig kwaliteitsleer en erg duurzaam. Echt een paar sneakers waar je een groot aantal seizoenen plezier van kunt hebben.