Fietstassen Elektrische Fiets

Sinds een aantal jaren is de elektrische fiets steeds populairder geworden. Mensen zijn door dit vervoermiddel meer gaan fietsen, óók de mensen die voor de elektrische fiets nooit op een fiets werden gesignaleerd. Het is dan ook erg comfortabel om gebruik te maken van dit vervoermiddel. Door middel van de elektrische ondersteuning, fiets je licht en comfortabel en neem je zonder moeite de  hoogste bergtop. Ook windje tegen is geen probleem.

Gebruik je de fiets om naar werk of school te gaan, dan kun je met een hogere snelheid de beoogde locatie bereiken. Met een elektrische fiets behaal je zomaar 25 km. per uur. Het gebruik van een elektrische fiets spaart ook het milieu. De uitstoot is erg weinig en dat is voor in de stad erg prettig voor de luchtkwaliteit.

Lange afstanden fietsen

Doordat mensen meer vrije tijd kregen zijn ze ook meer gaan fietsen. Vooral de wat langere afstanden en fietsvakanties zijn helemaal hot tegenwoordig. Met de elektrische fiets kunnen langere afstanden worden afgelegd zonder dat je moe wordt. Een goede accu is echter wel een pré, want voor je het weet is deze leeg.

Proviand mee

Een echte lange afstandfietser neemt natuurlijk iets mee voor onderweg. Hoe lekker is het om op een bankje neer te strijken en je eigen kopje koffie en broodje te verorberen. Het is dan ook prettig om de juiste fietstas aan te schaffen. Deze moet geschikt zijn voor de elektrische fiets.

Basil Tour Dubbele fietstas – Zwart – 40 Liter

Deze fietstas heeft een luxe uitstraling en geschikt voor achterop de fiets. Met een inhoud van 40 liter kunnen er veel spullen mee worden vervoerd. Zowel voor het boodschappen doen als een dgje uit op de fiets is deze tas prima. Een spatwaterdichte tas die netjes is afgerond zodat je niet met je hakken de tas raakt tijdens het fietsen.