Fietstassen aanbiedingen


Als fervent fietser weet je dat een fietstas onmisbaar is. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of een weekendje weg plant, fietstassen komen altijd van pas. Maar waar vind je de beste aanbiedingen voor fietstassen? In dit artikel nemen we je mee door de wereld van fietstassen en laten we je zien waar je de beste deals kunt vinden.

Waarom fietstassen onmisbaar zijn

Fietstassen zijn handig en praktisch. Ze helpen je om al je spullen op een veilige manier mee te nemen op de fiets. Bovendien zorgen ze ervoor dat je tijdens het fietsen niet met een zware rugzak hoeft te sjouwen, wat veel comfortabeler is.

Soorten fietstassen

Er zijn verschillende soorten fietstassen beschikbaar, waaronder:

Dubbele fietstassen

Dubbele fietstassen worden aan beide zijden van de achterdrager bevestigd en bieden veel opbergruimte. Deze zijn voornamelijk geschikt voor lange fietstochten waarbij je veel spullen nodig hebt.

Enkele fietstassen

Enkele fietstassen zijn ideaal voor kortere tochten waarbij je minder spullen nodig hebt. Ze worden aan één zijde van de achterdrager bevestigd en zijn vaak lichter dan dubbele fietstassen.

Stuurtassen

Stuurtassen worden aan het stuur bevestigd en zijn perfect voor het opbergen van kleine spullen zoals een portemonnee of je telefoon.

Frametassen

Frametassen worden aan het frame van de fiets bevestigd en zijn ideaal voor het opbergen van spullen die je snel bij de hand wilt hebben, zoals een energiereep of sleutels.

Waar fietstassen te kopen

Je kunt fietstassen kopen bij verschillende winkels, zoals fietswinkels en sportwinkels. Online shoppen is echter de meest praktische optie, omdat je dan veel meer keuze hebt en gemakkelijk prijzen kunt vergelijken. Enkele online winkels die fietstassen aanbieden zijn:

– Bol.com
– Fietsenwinkel.nl
– Mantel.com
– Futurumshop.nl

Hoe fietstas aanbiedingen te vinden

Nu je weet wat voor soorten fietstassen er zijn en waar je ze kunt kopen, is het tijd om op zoek te gaan naar aanbiedingen. Hier zijn enkele tips:

Houd rekening met het seizoen

Fietstassen zijn seizoensgebonden, wat betekent dat je in de winter meer kans hebt om koopjes te vinden. In de lente en de zomer zijn de prijzen vaak hoger omdat er dan meer vraag naar fietstassen is.

Zoek naar kortingscodes

Voordat je een fietstas online koopt, kun je zoeken naar kortingscodes. Die vind je vaak op kortingswebsites of via de nieuwsbrief van de webshop.

Vergelijk prijzen

Gebruik een vergelijkingswebsite om de prijzen van verschillende winkels te vergelijken. Zo kun je er zeker van zijn dat je niet teveel betaalt.

Check de outlet

Als een winkel een outlet-sectie heeft, kijk hier dan altijd even. Hier vind je vaak fietstassen met hoge kortingen.

Populaire merken

Er zijn veel merken die fietstassen produceren. Enkele populaire merken zijn:

– Ortlieb
– Basil
– Vaude
– The North Face

Conclusie

Het vinden van de juiste fietstassen kan een uitdaging zijn, maar als je weet waar je moet zoeken, zijn ze vrij gemakkelijk te vinden. Houd rekening met het seizoen, zoek naar kortingscodes, vergelijk prijzen en check of er een outlet-sectie is bij de winkel. Met deze tips kun je de beste aanbiedingen vinden en genieten van comfortabel fietstochten.

Veelgestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen dubbele en enkele fietstassen?

Dubbele fietstassen worden aan beide zijden van de achterdrager bevestigd en bieden veel opbergruimte. Enkele fietstassen worden aan één zijde van de achterdrager bevestigd en bieden minder opbergruimte.

2. Zijn fietstassen noodzakelijk?

Fietstassen zijn niet noodzakelijk, maar ze maken het wel gemakkelijker om spullen veilig op de fiets mee te nemen.

3. Welke merken zijn het beste voor fietstassen?

Enkele populaire merken voor fietstassen zijn Ortlieb, Basil, Vaude en The North Face.

4. Hoe bevestig je fietstassen?

Fietstassen worden meestal aan de achterdrager bevestigd met haken en andere bevestigingsmaterialen. Volg altijd de instructies van de fabrikant.

5. Kunnen fietstassen gebruikt worden op elk type fiets?

Fietstassen kunnen gebruikt worden op bijna elk type fiets, zolang er een achterdrager, stuur of frame beschikbaar is om de tas aan te bevestigen.