Fietsendrager Zonder Trekhaak

Ben je een echte fietsfanaat en wil je af en toe in een andere omgeving fietsen? Dan is de fietsendrager een uitkomst. Fietsendrager op de auto, fietsen plaatsen en wegwezen!

In het verleden moest je in het bezit zijn van een trekhaak om een fietsendrager te monteren op je auto. Dit is nu echter verleden tijd. Er zijn fietsendragers verkrijgbaar die je zonder trekhaak op je auto kunt plaatsen.

Ben je op zoek naar een fietsendrager die je kunt gebruiken zonder trekhaak, dan is de Mottez РFietsendrager met spanbanden een uitkomst! Geschikt voor drie fietsen en kan op vrijwel iedere auto. Is snel en simpel te plaatsen en wordt volledig gemonteerd geleverd. Je hoeft dus niets in elkaar te zetten.  Bevestig de fietsendrager met 4 beschermers op de auto. De hoek is instelbaar zodat de fietsendrager altijd exact op de auto past. Met 5 jaar garantie, schaf je jezelf een prima product aan.

De mooiste producten


Fietsendrager aanschaffen

De aanschaf van een fietsendrager geeft je alle vrijheid om overal waar je maar wilt, te gaan fietsen. Op vakantie of zomaar even een andere omgeving opzoeken. Fietsendragers zijn er in vele soorten. Allereerst natuurlijk de prijs. Let op de prijs/kwaliteitverhouding. Een fietsendrager kan zo gemonteerd zijn dat deze alleen op een trekhaak past. Er zijn echter miljoenen auto’s die geen trekhaak hebben. Een trekhaak op je auto laten plaatsen kost honderden euro’s.¬† Met een fietsendrager zonder trekhaak is het helemaal niet nodig om geld uit te geven aan een trekhaak.

Voordat je een fietsendrager aanschaft moet je bedenken hoeveel fietsen je mee wilt nemen. En is de drager geschikt voor een elektrische fiets of een mountain-bike?

Dunlop fietsendrager

De Dunlop fietsendrager monteer je snel achterop je auto. Geschikt voor twee fietsen met een gewicht van 30 kilogram. De rubberen bescherming zorgt er voor dat de lak van je auto niet kan beschadigen.

Door middel van bijgeleverde riemen en handige bevestigingsklemmen zitten de fietsen veilig en betrouwbaar op de achterklep gemonteerd.