Fiets 24 inch

Nederland is een echt fietsland. Er zijn in Nederland meer fietsen dan inwoners. 22.5 Miljoen fietsen maar liefst, waar we per jaar ruim 15 miljard kilometer op fietsen. Naar je werk, school of supermarkt, er wordt wat afgefietst in dit land! En niet alleen gebruiken we de fiets als vervoermiddel van A naar B maar ook gaan we met zijn allen op fietsvakantie. Fietsen door Nederland maar ook lange vakantietochten naar het buitenland.

Nederlanders fietsen niet alleen met mooi weer, maar ook wanneer het regent of vriest zijn we op de fiets te vinden. Er zijn dan ook honderden accessoires te koop die ons beschermen tegen de kou en de regen.

Fiets 24 inch

Kinderen die in Nederland wonen leren over het algemeen allemaal fietsen. Het is niet alleen verschrikkelijk leuk, maar ook functioneel. Wanneer je kunt fietsen ben je minder afhankelijk van anderen. Je kunt, mits je een fiets hebt, zelfstandig overal naar toe. Zodra kinderen de leeftijd van een jaar of 10 hebben bereikt, kunnen ze in principe alleen naar school.

24 Inch fiets aannschaffen

Ben je op zoek naar een mooi fietsje voor je kind van 10 jaar? Een 24 inch fiets is waarschijnlijk de juiste maat fiets. Meet je dochter of zoon even op, voordat je een fiets van 24 inch gaat aanschaffen. De lichaamslengte moet om en nabij de 130 cm zijn om goed bij de trappers van een 24 inch fiets te kunnen. Is dit niet het geval, bekijk dan even of het zadel nog ietsje naar beneden kan. Kinderen moeten met hun voeten bij de grond kunnen. Gebeurt dit niet, dan is het moeilijk om te stoppen en veilig stil te staan met voetjes op de grond. Kinderen gaan vallen wanneer de fiets te groot is. Een te kleine fiets is ook niet prettig. Tijdens het fietsen kom je dan met je knieƫn tegen het stuur. Kinderen van 130 cm. lang die tussen de acht en twaalf jaar zijn hebben een 24 inch fiets nodig om veilig te kunnen fietsen.

De mooiste producten