Faux Fur Jas

Faux fur is een materiaal wat lijkt op bont maar gewoon een goede imitatie is. Vrouwen zijn er helemaal idolaat van. Er is een run op jassen van dit materiaal. Dat is ook niet zo vreemd. Verkrijgbaar in vele kleuren en de meeste jassen zijn een wat wijder model. Elke vrouw, ongeacht figuur of leeftijd, past in een Faux fur jas.

Nep bont

Tegenwoordig is het not done om bont te dragen. Zelfs grote modemerken (Prada en Chanel) hebben geen bont meer in hun collectie. Imitatiebont wordt steeds populairder doordat de techniek om het te maken helemaal is verbeterd.

Betaalbaar

Behalve dat de Faux Fur jassen mooi zijn is het ook nog eens betaalbaar om zo’n jas aan te schaffen. Nepbont gaat ook niet stinken wanneer je er onverhoeds mee in een regenbui terecht komt. Echt bont gaat stinken naar een natte hond. Het is ook simpel te reinigen. Gewoon in de wasmachine wassen (handwasprogramma). Vlekken als koffie of wijn zijn simpel met een vlekreiniger te verwijderen. Met echt bont is dat wel even anders…

Diervriendelijk materiaal

Het allerbelangrijkste van het dragen van deze jassen is dat ze enorm diervriendelijk zijn. Er hoeven geen konijnen of nertsen te worden gedood om een mooie jas te dragen. Faux Fur jassen zijn gemaakt van materiaal waar geen dier aan te pas komt. Ben je van plan een jas van Faux Fur aan te schaffen ga dan voor een kwaliteitsexemplaar. Het is tenslotte een polyestermateriaal wat, wanneer het op de afvalberg terecht komt, slecht is voor het milieu. Zorg ervoor dat je het een paar seizoenen kunt dragen en breng je kleding voor een tweede ronde naar een kringloopwinkel.

Faux Fur jas

Een goed voorbeeld van een Faux Fur jas is de MKL jas met capuchon en mooie groene tint. Een design oversized jas waar je een groot aantal seizoenen mee kunt doen. Hoge kwaliteit van luxe imitatiebont.