Estee Lauder Double Wear

In 1946 werd het bedrijf Estée Lauder inc. opgericht. Een vernieuwend, Amerikaans bedrijf wat gezichtscréme op de markt bracht waarvan het recept alleen bij Estée bekend was. Zij had dit recept van haar oom gekregen die chemicus was. Een geweldige créme waar iedere vrouw van houd.

Thuisverkoop en cadeau bij aankoop

Thuisverkoop van cosmetica en een mooi cadeau bij aankoop, werd door Estée Lauder gelanceerd. Zij was de eerste die op deze manier haar cosmetica aan de man (vrouw) bracht. Het gulle aantal monsters wat weg werd gegeven heeft het bedrijf beroemd gemaakt. Vrouwen waren snel over te halen hun cosmetica bij Estée Lauder aan te schaffen. De collectie Clinique was de eerste cosmetica die ongeparfumeerd was. Deze cosmetica veroverde vanaf 1968 de markt. Deze dermatologische geteste collectie van Estée Lauder werd nu ook bereikbaar voor vrouwen die snel last hadden van allergische reacties.

Kleindochter 

De kleindochter van Estée Lauder heeft het bedrijf overgenomen van haar grootmoeder en het merk gemoderniseerd. Echter, de gratis proefmonsters worden nog altijd cadeau gedaan bij een aankoop van Lauder. Zonneproducten en zelfbruinende crémes die in 1980 door Estée Lauder werden geïntroduceerd hebben er voor gezorgd dat het bedrijf enorm is gegroeid.

Foundation

Estée Lauder heeft enorm veel make-up producten op de markt weten te brengen. Onder andere foundation is een echte publiekstrekker gebleken. Vrouwen gaan ervoor en bijvoorbeeld  Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF30 is enorm populair. Deze vloeibare foundation is super doeltreffend en ultralicht. Wanneer je deze Double wear nude gebruikt zie je een onberispelijke teint met een gezonde egale look. De huid wordt van buitenaf beschermd tegen schadelijke invloeden. Houdt 24 uur lang. Deze foundation is ongelofelijk licht en hydrateert de huid optimaal. Vlekt en klontert absoluut niet en geeft je een fris, verzorgd uiterlijk.

E.Lauder Double Wear Stay In Place Matte Powder

Deze matte beige-kleurig poeder kan worden gebruikt om glimmende plekjes te matteren. Dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Geeft een fantastisch dekkend effect en geschikt voor de lichte huidskleur.