Enrico Benetti Rugzak

Enrico Benetti is een merk, wat een groot assortiment rugtassen verkoopt. Of het nu een tas is om je laptop in op te bergen of een rugzak waar je je lunch in bewaart, Enrico Benetti heeft alles voor de rugzakfanaat in huis. Rugtassen zijn handig omdat je er veel spullen in kunt opbergen en deze over je rug verdeeld worden. Een gewone tas aan je arm dragen, is veel zwaarder dan een rugtas.  Een rugtas zorgt er voor dat je niet aan een kant van je lichaam belast word. Een tas op je rug voorkomt dat je een schouder of nekblessure oploopt. Rugspieren raken niet snel vermoeid door het dragen van een rugzak of tas. Ook je heupen moeten namelijk de rugtas op zijn plek houden.

Opbergen

Een aantal rugtassen van Benetti hebben handige vakken waar je al je spullen georganiseerd in kunt opbergen. Papieren en boeken apart en schrijfbenodigdheden in het kleinste vak. Tijdens vervoer in trein of bus zijn rugtassen veel prettiger, dan dat je een tas in je handen moet houden. Wanneer je je zitplaats hebt bereikt doe je de tas pas af. Moet je blijven staan in de trein, dan zit je rugzak niet in de weg. Rugtassen zijn flexibel, modern, licht in gewicht, bieden maximaal comfort en zien er trendy uit.

Rugtassen kunnen altijd en overal voor worden gebruikt en zijn er in vele uitvoeringen. Enrico Benetti heeft polyester exemplaren maar ook kunstleren producten. Elke tas van Benetti is duurzaam en biedt volop ruimte voor je spullen.

 

De Enrico Benetti Bunbury laptoptas

De serie Bunbury van Benetti heeft prachtige rugzakken om te gebruiken naar school of kantoor. De leuke panterprint heeft een moderne uitstraling. De inhoud van de tas heeft verassend veel ruimte om je schoolspullen in te vervoeren. Het aparte laptopvak is geschikt voor een laptop van 15 inch. Kunstleren details  en het stevige polyester zorgen voor een duurzaam product. Je hele schooltijd kun je deze tas gebruiken. Hij kan tegen een stootje!