Emmer met Deksel

Ben je op zoek naar een emmer met deksel dan zijn deze verkrijgbaar vanaf 1 liter. Er zijn heel veel doeleinden op te noemen waar je witte plastic emmers voor kunt gebruiken. Ben je milieubewust en gebruik je voor je baby absoluut geen wegwerpluiers maar echte, ouderwetse katoenen luiers? Nadat je deze, na gebruik door de baby, hebt uitgespoeld bewaar je deze in een emmer water met deksel, tot dat deze gewassen wordt. Luiers die zijn gebruikt ruiken niet echt aangenaam, dus luchtdichte afsluiting is gewenst..

Geschikt voor alle vloeistoffen en nog meer

Emmers met deksel zijn geschikt voor een groot aantal producten. Je kunt er vloeistoffen in opslaan maar ook allerlei vulstoffen.

Een emmer met deksel heeft vele opslagmogelijkheden. Denk maar eens aan;

  • Epoxy, siliconen, pigmenten enz.
  • Opslag granulaten, vulstoffen en diverse poeders
  • Je kunt ook grote hoeveelheden materialen mengen in zo’n emmer
  • Opslag gereedschap en dierenvoeding
  • Gebruik voor allerlei producten in de horeca

Maar een emmer met deksel is ook handig te gebruiken als luieremmer, wasmand of afvalemmer.

De mooiste producten


10 Liter emmers, set van 6

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.7 van de 5 sterren uit 12 reviews

Emmer, PP, Rond, 10L, wit

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 3.5 van de 5 sterren uit 2 reviews

Vuilnisbak met deksel

De zwarte Cosy & Trendy vuilbak heeft een inhoud van 80 liter. Cosy & Trendy is een innovatief en uniek merk op het gebied van huishoudelijke producten. Ze zijn ontworpen om dagelijks te gebruiken. De ontwerpen ogen ook nog eens trendy en geven een designuitstraling. De modellen kunnen speels, modern of juist klassiek zijn. Dit merk staat open voor vernieuwing, wat ze dan ook regelmatig laten zien.

Deze vuilnisbak is een traditionele afvalemmer, die altijd weer zijn diensten zal bewijzen. Of je hem nu gebruikt in de keuken of de garage, de inhoud van 80 liter zorgt voor een flinke ruimte. Zelfs in de tuin kan deze emmer, mede door de zwarte kleur, prima worden gebruikt.

Hoeft echter niet als afvalemmer te worden gebruikt maar kan ook worden benut om bijvoorbeeld wat grotere stukken speelgoed in op te bergen of ander materiaal. De afmeting is 53 x 53 x 60 centimeter.

 

 

.