Elektrische Step met Zadel

Het verkeer wordt steeds drukker en wanneer je in een grote stad woont is het echt soms een dilemma om van A naar B te komen. Lopen is vaak geen optie omdat het punt wat je wil bereiken, net even te ver weg is. En met de auto kom je vast te zitten wegens de drukte. Dat betekent of veel vroeger van huis óf te laat op je werk. De fiets kan wel, maar een nog veel beter vervoermiddel is de Elektrische step, maar dan met een zadel. Steppen en af en toe even gaan zitten is wel zo comfortabel.

Steppen

Steppen geeft fun, is gezond en érg in trek tegenwoordig. Het kost niet zoveel moeite om naar de plek te komen die je in gedachte hebt. Een elektrische step met een zadel is geweldig vervoermiddel. Steppen kost energie en je verbrand meer calorieën dan wanneer je gaat fietsen.

Sportief op de step

Behalve dat je de step gebruikt als vervoermiddel zorgt deze ook dat je er een prima cardiotraining mee kan doen. Steppen doet nauwelijks onder voor hardlopen. Gebruik je een elektrische step dan zal de calorieverbranding minder zijn.

Bilspieren

Door het steppen krijg je super sterke bilspieren. Ook zal je niet snel een blessure oplopen. De buikspieren worden tijdens het steppen flink getraind. Je staat op de step min of meer rechtop zodat de spiergroepen in je buik worden aangespannen. Ook de rugspiergroepen zullen door het steppen in sterkte toenemen.

De mooiste producten


Razor – Step electric: Power Core E100S rood

Voordat je een elektrische step gaat aanschaffen is het slim om de lokale wetten te controleren wat wel en niet geoorloofd is. Niet overal mag je zomaar steppen.

De Razor Power Core heeft een comfortabel zitje en rijdt gemiddeld zo’n 17 km per uur. Is verkrijgbaar in hippe kleuren als rood en zwart. Een vervoermiddel wat je snel even naar de winkel of de sportschool brengt. De banden zijn massief dus geen last van lekke banden. Kan gebruikt worden vanaf 12 jaar en is belastbaar tot 54 kilo.