Elektrische Deken

Tijdens koude winters is het heerlijk om in een warm bed te stappen. Meestal koelt een bed snel af wanneer het in de slaapkamer beneden de 10 graden is. Een koele slaapkamer is veel beter voor de gezondheid en wanneer je in een warm bedje stapt, is het heerlijk om jezelf op te rollen om direct te gaan slapen. Stap je in een koud bed dan duurt het wel een minuut of 10 voordat je warm wordt. Een voorverwarmd bed is heerlijk voor je spieren. Deze ontspannen direct en hoeven niet meer te werken om je lichaam op te warmen.

Elektrische deken aanschaffen

Wanneer je een elektrische deken gaat aanschaffen moet je natuurlijk precies weten wat voor maat je nodig hebt. Er zijn één- en tweepersoonsdekens verkrijgbaar. Slaap je met z’n tweeën, dan kun je kiezen voor ieder een éénpersoons of samen op een tweepersoons warmtedeken. Wil jij wel op een warmtedeken slapen maar je partner niet, dan schaf je gewoon een eenpersoons exemplaar aan.

Temperatuur

Over het algemeen beschikt een elektrische onderdeken over meerdere standen om de temperatuur te regelen. Hoe meer standen, hoe beter je deze kan afstemmen op jou lichaam. De meeste elektrische dekens hebben 3 tot 4 standen.

De mooiste producten


Gebruik je de deken de hele nacht?

Een aantal soorten elektrische dekens schakelen na een bepaalde tijd (1.5 tot 3 uur) automatisch uit. Anderen blijven de hele nacht aan staan. Bedenk voordat je een aankoop doet, wat voor jou de beste optie is.

Medisana

Medisana is een goed voorbeeld van een befaamd merk op het gebied van warmtedekens. De Medisana HU A63, is een simpele deken die beschikt over 2 standen. Scherp van prijs en veilig in gebruik. Géén last van oververhitting en geeft nacht na nacht een aangenaam gevoel. Bestaat uit fijn materiaal wat het comfort alleen maar verhoogd. Deze polyester warmtedeken is  uitwasbaar en heeft een garantietijd van 3 jaar.