Eichhorn

Eichhorn is een bekende naam in de wereld van houten speelgoed en decoratie. Het bedrijf werd in 1949 opgericht door Kurt Eichhorn in Duitsland en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Eichhorn staat vooral bekend om hun houten treinsets. Deze verzamelobjecten zijn geliefd bij jong en oud en bieden eindeloos speelplezier. Het bedrijf heeft verschillende collecties, waaronder de klassieke “Railway” en de uitgebreide “Grand Prix”. De treinsets omvatten rails, treinen, wagons en accessoires die kinderen in staat stellen om hele steden en landschappen te creëren.

Een ander populair product van Eichhorn is hun houten blokkenset. Deze set bevat blokken van verschillende maten en vormen waarmee kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen. De blokken zijn duurzaam en langdurig en zijn geverfd in levendige kleuren die een beroep doen op jonge kinderen.

Naast speelgoed maakt Eichhorn ook diverse decoratieve items van hout. Zo hebben ze bijvoorbeeld prachtige mobiele telefoons en muziekdozen met verschillende motieven. Deze items zijn perfect voor het decoreren van kinderkamers en zijn ook geweldige cadeau-opties voor de geboorte van een baby.

Eichhorn is niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van hun producten, maar ook om hun duurzame aanpak. Het bedrijf kiest bewust voor het gebruik van duurzaam hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen en houtplantages. Het doel is om het milieu te beschermen en een duurzame toekomst te creëren voor de komende generaties.

Het merk Eichhorn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde houten speelgoedfabrikanten ter wereld. Hun toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid heeft ertoe geleid dat hun producten worden gebruikt door kinderen over de hele wereld. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert en dat duurzaam en milieuvriendelijk is, dan is Eichhorn de ideale keuze.