Edgard en Cooper

Ieder hondenbezitter wordt geconfronteerd met de vraag…Wat geef ik mijn hond, droogvoer, natvoer uit blik, vers vlees of een combinatie daarvan. De keus aan hondenvoer is vandaag de dag groter dan ooit. De meeste producten zijn geschikt, maar toch weet je als baas soms niet wat je je hond moet aanbieden.

Natvoer 

Met natvoer kun je je hond voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Vitamines, mineralen en meer van deze stoffen heeft je hond nodig om goed te groeien, een mooie vacht en een aangename geur  te behouden. Vooral aan de vacht van een hond kun je zien of hij goed in zijn vel zit. Een hond zou, wanneer hij de keus had, altijd kiezen voor natvoer. Natvoer heeft namelijk een sterkere geur en smaak ten opzichte van droogvoer. Een voordeel is natuurlijk ook dat honden die natvoer krijgen meer vocht binnenkrijgen. Voor een hond die slecht drinkt is dit een uitkomst. Met natvoer kun je het gewicht van je hond op peil houden. Er zit namelijk minder energie in dit soort hondenvoer.

Droogvoer

Edgar & Cooper heeft een breed scala aan droogvoer voor honden. Hondenbrokken bevatten veel energie en je hond heeft dus minder voeding nodig. Er is minder verpakking en voeding nodig om een hond gezond op te laten groeien en gezond te houden. Ook is droogvoer veel schoner tijdens gebruik. Restjes kunnen gemakkelijk worden opgeveegd. Natvoer kan nog wel eens een smeerboel geven bij honden die het niet zo nauw nemen. Droogvoer is geurarm en praktisch overal mee naar toe te nemen.

Edgar en Cooper

Edgar en Cooper heeft een breed assortiment hondenbrokken.  Zo is er bijvoorbeeld de verse scharrelkip & Noorse zalm Senior. Een prima voer voor honden maar ook voor katten die 8+ zijn. Brokjes met groenten, fruit en vlees. Op milieubewuste manier geproduceerd en vrij van allerlei toegevoegde chemische stoffen. Dieren met maag- en darmklachten knappen er zienderogen van op.

Edgard & Cooper Verse Graslam Adult

Voor een gezonde darmflora is je hond gebaat bij verse graslam adult hondenbrokjes. Een graanvrij recept met verse graslam. Hoogwaardige eiwitten en aminozuren zorgen voor de gevoelige maag van je hond. Deze hondenbrokken zijn tevens hypoallergeen. Ook de toegevoegde prebiotica draagt bij aan een gezond darmstelsel. Voor honden vanaf twee jaar is dit het ultieme dagelijkse voedsel.