Dymo Labelwriter 450

Dymo labelwriters, een fantastische uitvinding die op menig kantoor veelvuldig gebruikt wordt. Met de Dymo Labelwriter 450 kan je een groot aantal verschillende labels printen, in diverse formaten. Is niet alleen toepasbaar in het zakelijke maar kan ook prima privé worden gebruikt. Denk maar eens aan al die enveloppen met kerstwensen…

Wat zijn de voordelen van een labelwriter ?

Het handmatig schrijven van een groot aantal enveloppen is niet meer van deze tijd. Het komt ook professioneler over om een gedrukt label op een verzendpakket te plakken. Een labelwriter is één keer een uitgave, die je dubbel en dwars terugverdient, het bespaart namelijk tijd en geld.

Het installeren van de labelwriter 450, is een fluitje van een cent. Gewoon stekker inpluggen, dan het installeren van de software en de juiste comatible Dymo rol er in. Nu is het alleen nog maar een kwestie van printen.

Meerdere toepassingen

De Labelwriter 450 van Dymo heeft, behalve het labelen van enveloppen en pakketten, nog meer toepassingen. Magazijnetiketten, verfmengetiketten, barcodes en postetiketten behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook extra grote labels voor pakketten uitdraaien is een methode die veel gebruikt word.

Snel!

De Dymo labelwriter 450 is supersnel in gebruik. Een label per seconde. Daar kun je niet tegen schrijven. Vooral bij het verwerken van meer dan 50 stuks is de labelwriter favoriet!

Specificaties zijn:

  • Windows/Mac OS besturingssysteem
  • Directe thermische printtechnologie
  • Netstroom is de voeding
  • Print 51 etiketten per minuut
  • Is ook geschikt voor digitale postzegels
  • Geschikt voor het maken van barcodes
  • De afdrukbreedte is 56 mm.
  • USB-aansluiting

De mooiste producten


DYMO Labelprinter 450

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.3 van de 5 sterren uit 55 reviews

DYMO Labelprinter 450 4XL

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.0 van de 5 sterren uit 8 reviews

DYMO Labelprinter LT-100T - QWERTY

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 4.3 van de 5 sterren uit 39 reviews

DYMO LabelManager PNP - Labelprinter

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Klantbeoordeling: 3.8 van de 5 sterren uit 19 reviews

Dymo LabelWriter 450

Bekijk de prijs nu bij bol.com!
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

DYMO Labelprinter Mobile Labeler

Labels creëren door middel van je smartphone is mogelijk met de Dymo Mobile Labeler. Snel labels printen tot een breedte van 2.4 cm behoort tot de mogelijkheden. Met gebruik van Bluetooth heb je met deze printer snel connectiviteit met je smartphone. Tijdbesparende aspecten als omzetting van spraak naar tekst en spellingscontrole zijn een aantal mogelijkheden. Toegankelijk door de Dymo Connect mobiele app.