Dreft Vaatwastabletten Aanbieding

Afwassen met de vaatwasser

Wanneer je de vaat in de afwasmachine stopt, heb je meer tijd om andere dingen te doen. Afwassen met de hand is weliswaar iets goedkoper maar kost erg veel tijd. Of afwassen met de hand milieuvriendelijker is, ligt aan de manier hoe je de af te wassen vaat behandeld. Ga je deze eerst afspoelen onder de warmwaterkraan en dan vervolgens een teiltje nogmaals vullen met heet water, dan is uiteindelijk het afwassen met een vaatwasser beter voor het milieu. De vaat eerst afspoelen voordat je deze in de vaatwasser zet is helemaal niet nodig. Het is voldoende om de etensresten weg te schrapen en de borden en kopjes vervolgens in de afwasmachine te plaatsen. Dreft vaatwastabletten werken optimaal en hebben een grote reinigingskracht.

Grote gezinnen

Vooral grote gezinnen zijn gebaad bij een afwasmachine. Elke dag een torenhoge afwas wegwerken is én vervelend én kost veel frustratie in het gezin. Wie wast en wie droogt af? Het is dan prettiger om een vaatwasser aan te schaffen. Voorkomt stress en geeft rust in een druk huishouden.

Dreft vaatwastabletten

Het merk Dreft is een ieder in Nederland welbekend. Begonnen als wasmiddel voor kleding en in de loop der jaren uitgebreid met spullen voor de vaatwasser. Dreft heeft een aantal soorten vaatwastabletten in het assortiment die regelmatig in de aanbieding zijn.

Dreft Original All in One

Eén van de bekendste vaatwastabletten van Dreft is de All in One. Een vaatwasmachinetablet die zelfs opgedroogd vet kan verwijderen. Eén krachtige capsule die poeder en vloeistof bevat. De reinigingsformule van deze tabletten kunnen elke vieze en vette vaat met gemak aan. De tabletten hebben een ultraoplosbare verpakking die snel oplost. Ze gaan direct aan de gang om het klusje op te knappen. Gebruiksvriendelijk en de werking is fantastisch voor een helder schone vaat met veel glans. Glansspoelmiddel is eigenlijk overbodig! Kijk regelmatig voor aanbiedingen online.