Draadloos Opladen Samsung

Hoe vaak ben je wel niet dat oplaaddraadje kwijt voor je i-phone..Het is om gek van te worden. En wat te denken wanneer je het laadje opent met al die oplaadelementen? Vreselijk toch? Draadloos opladen van je Samsung telefoon heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Er vindt minder slijtage plaats  aan de USB-poort. Er hoeft immers geen draad meer te worden aangesloten.

Geen draad meer nodig. Minder stress omdat je altijd de oplaaddraad kwijt bent.

Oplaadstation ligt op een vaste plek.

Geen corrosie bij geregeld opladen in een vochtige omgeving.

Hoe werkt het ?

Deze manier van opladen is echt heel eenvoudig. Leg je Samsung op een oplaadstation en de rest gaat vanzelf. Dit laadstation moet wel met een kabel verbonden zijn met het stopcontact. Deze manier van magnetisch opladen, werkt met 2 spoelen. De ene spoel zit gemonteerd in je Samsung en de andere zit in het oplaadstation. Er ontstaat, wanneer je je telefoon op het laadstation legt, een elektromagnetisch veld.

Oplaadstations voor de Samsung

Samsung Draadloze Fast Charging Qi oplader – 10W – Zwart

Deze betaalbare draadloze oplader voor de Samsung telefoon is een origineel product, bedoeld voor de Samsung i-phone. Het mooie en strakke design is uiterst functioneel. Geen gedoe meer met allerlei kabeltjes maar een vaste plek waar je direct kunt opladen. Supersnel opladen met dit compacte oplaadstation.

Samsung Wireless Duo Charger – Draadloze oplader – Zwart

Een uiterst handig product waarmee je je telefoon tegelijkertijd kunt opladen met je smartwatch. Maar ook het laden van 2 telefoons tegelijk, behoort tot de mogelijkheden. Een ventilator die in deze oplader is ingebouwd zorgt voor de afkoeling. Gebruiksvriendelijk en sterk ontwerp. Duurzaam en functioneel.

Opladen en desinfecteren met de Samsung Desinfectie UV Box Cleaner 

Op het schermpje van je smartphone kan het wemelen van de bacteriën. Vooral in deze corona-tijd wil je whats-appen en bellen met een schone, gedesinfecteerde telefoon. De desinfectiedoos kan 99% van deze bacteriën doden en tegelijkertijd je telefoon opladen. Multifunctioneel dus! Binnen 10 minuten een schone en opgeladen telefoon.