Dr Brown Speen

Wanneer je je kindje voeding uit een flesje aanbied, is een goede speen belangrijk. Er zijn spenen die voor elke leeftijd geschikt zijn,  dus ook speciale spenen voor bijvoorbeeld een pasgeborene. Heb je een prematuur baby dan is de speen Dr. Brown’s Standaard Prematuur de allerbeste keus. Wordt per 2 spenen verkocht, heeft een langzame uitstroomsnelheid en is te gebruiken voor een pasgeboren prematuur baby.

Verminderde zuigreflex

Heeft je kindje een verminderd zuigreflex, dan is deze speen ook voor deze baby’s geschikt. Door het extra kleine gaatje in de speen zal de voeding nooit echt snel doorstromen. De spenen van Dr. Brown zijn gemaakt van siliconen die klinisch getest zijn. Deze speen heeft een zachte textuur en speciale vorm, zodat deze prima in de mond van de baby past. Het is belangrijk om elke 6 weken de speen te vervangen.

Kenmerken van de Dr. Brown

De Dr. Brown’s prematuurspeen is geschikt voor baby’s die moeite hebben met drinken. Het extra gaatje zorgt voor een gelijkmatige, langzame doorstroming.

De Dr. Brownspenen passen altijd op de standaardflessen van Dr. Brown. De spenen zijn per 2 verpakt en vaatwasmachinebestendig.

Aanschaf spenen

Wanneer je spenen gaat aanschaffen voor je baby, zorg dan dat je de juiste aanschaft. Leeftijd is erg belangrijk. Wanneer een speen te lang is kan deze tegen de huig aankomen. Dit kan er voor zorgen dat de baby gaat braken. Het schildje kan ook te groot zijn. Deze kan dan tegen het neusje drukken.

Speen voor de wat oudere baby

Voor baby’s van af een maand of 3 is er de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic brede halsfles. Deze fase 2 speen is voor baby’s vanaf 3 maanden. Deze speen is borstvormig en speciaal ontworpen voor de overgang van borst naar speen. Voeden met deze speen is een prettige ervaring voor moeder en kind. Deze Dr. Brown speen is comfortabel voor het kind, duurzaam en handig in gebruik.