Dr Brown Fles

Over een aantal maanden is het zover…jullie worden ouders van een mooi meisje of jongetje. Er zal veel voorbereid moeten worden om thuis of in het ziekenhuis te gaan bevallen. Babykamer moet in orde worden gebracht en op welke manier ga je de kleine voeden. Kies je voor borstvoeding of juist flesvoeding. Of ga je de eerste weken proberen borstvoeding te geven en daarna over op de fles.

Borstvoeding

Wanneer je de kleine borstvoeding gaat geven zijn er een aantal voor- en nadelen. Een voordeel is, dat je altijd voeding bij de hand hebt. Borstvoeding beschermt je baby tegen infecties en helpt om allergieën te voorkomen. Een aantal chronische aandoeningen kunnen, door het geven van borstvoeding, de kop worden ingedrukt. Dat is prettig. Een nadeel van borstvoeding is dat jij altijd paraat moet staan om je kindje te voeden. Het geven van een flesje kan ook door je man worden gedaan.

Het geven van flesvoeding

Wanneer je om een of andere reden geen borstvoeding geeft aan je kindje, dan is er een geweldig alternatief. Flesjes van Dr. Brown zijn één van de beste opties om je kind veilig en verantwoord te voeden. Dr.Brown’s Startpakket standaardflessen – 3 Stuks kunnen vanaf de geboorte van een baby worden gebruikt. Met een voedingsfles van Dr. Brown voorkom je voedingsproblemen en darmkrampjes. Het unieke Natural Flow-ventielsysteem helpt voorkomen dat fles en speen vacuüm wordt gezogen. Het verminderd overgeven, ophoping van vocht in de oortjes en helpt mede hierdoor oorpijn en ontsteking voorkomen.

Vergelijken met borstvoeding

Wanneer je je baby laat drinken uit een Dr. Brownflesje kan dat vergeleken worden met het geven van borstvoeding. De baby hoeft niet hard te zuigen, dit komt door het ventielsysteem. Wanneer je bijvoorbeeld afwisselend borst- en flesvoeding wilt geven is de Dr. Brown fles de juiste keus.

Kenmerken

Kenmerken van de Dr. Brown fles

  • Vacuümvrij zonder luchtbelletjes voeden
  • Voorkomt krampjes, pijnlijke oortjes en spugen
  • Vitamines worden optimaal behouden
  • Te vergelijken met het geven van borstvoeding
  • Spenen zijn voor verschillende fases verkrijgbaar
  • Kan prima in de afwasmachine
  • Bevat géén pvc, lood en andere kwalijke stoffen
  • Kan ook zonder ventielsysteem worden gebruikt