Dolce Gusto Cuphouder

En dan is er koffie…Een veel gehoorde kreet die privé maar ook in bedrijven een dagelijks terugkerende opmerking is. Koffie…sommigen onder ons leven er op en komen er hun dag mee door. Het zetten van koffie is ook nog wel een ding in Nederland. Koffie moet lekker smaken en uitnodigen om nog een kopje te nemen. Het ouderwetse koffie zetten met heet water en gemalen koffie wordt nog in veel huishoudens gedaan. De koffiemachine van Dolce Gusto heeft echter een grote opmars gemaakt en wordt in veel bedrijven en privéhuishoudens gebruikt. Met een Dolce Gusto heb je dan ook in een mum van tijd een heerlijke bak koffie.

Géén verspilling en altijd vers!

Hoe prettig is het, om altijd verse koffie onder handbereik te hebben. Wanneer je een hele pot koffie zet is deze na een half uurtje alweer oud en wordt dan toch meestal weggegooid. Koffie die uit een koffiemachine komt is áltijd vers en kan per kop worden gedronken. Je hoeft géén hele pot te zetten om twee kopjes koffie te drinken, waarvan de tweede kop al niet meer zo smaakt als de eerste. Constante kwaliteit en dat de hele dag!

Koffie cups

Om een lekkere kop koffie te drinken, zal gebruik moeten worden gemaakt van cups met instant koffie. Gemakkelijk en hygiënisch! Geen korrels koffie over het aanrecht maar enkel een leeg koffiecupje wat je snel in de prullenbak kunt gooien. Het bewaren van de koffiecups kan op simpele wijze worden gedaan door een overzichtelijke cuphouder aan te schaffen

Dolce Gusto cuphouder

Ben je op zoek naar een cuphouder voor Dolce Gusto cups, dan is de draaibare Cuphouder  voor 24 cups, een praktische en tevens goedkope oplossing. Er is plek voor 24 capsules die overzichtelijk in een draaibare houder op het aanrecht kan worden gezet. Altijd de cupjes bij de hand. Je kunt verschillende soorten smaken in deze houder plaatsen die in één oogopslag kunnen worden gezien.

Dit product is functioneel en heeft een mooie uitstraling waardoor koffiezetten nog aantrekkelijker word!