Damesfiets 28 inch

De fiets in Nederland is niet weg te denken uit het straatbeeld. Iedereen fietst in dit land. Vaak tegen weer en wind wordt kantoor of school elke dag bezocht op dit super milieubewuste vervoermiddel. Bijna ieder persoon heeft er wel een. Vrouwen doen de boodschappen op hun fiets, mannen fietsen naar hun werk en kinderen naar school. Ook kan de fiets gezien worden als vervoermiddel tijdens vakantie’s. Hoeveel, meestal wat oudere echtparen, zie je niet bepakt en bezakt richting vakantieadressen fietsen. En dan niet te vergeten de sportievelingen onder ons. De mountainbike was nog nooit zo in trek en de wielrensport is, mede door topfietsers als Tom Dumoulin, enorm in populariteit gestegen. Volgens de laatste schattingen zijn er ruim 22 miljoen fietsen in Nederland.

Damesfiets 28 inch

Bij de maten van fietsen spreken we over inches. Deze oude Engelse maat wordt ook wel duim genoemd. 28 Inch betekent de doorsnee van de wielen, de diameter. Dit is de grootste maat op de rijwielenmarkt. 28 Inch is best wel aan de wat grote kant. Een fiets met deze maat is geschikt voor de gemiddelde, niet te kleine vrouw. Omafietsen hebben over het algemeen een bandenmaat van 28 inch.

De mooiste producten


De elektrische  fiets

Veel mensen, die al wat ouder zijn, kopen een elektrische fiets. De elektrische fiets wordt ook wel aangeduid als e-bike. De extra elektrische ondersteuning zorgt er voor, dat je comfortabel, zonder al te veel inspanning, op een prettige manier kunt voortbewegen. Veel wind is geen probleem meer omdat je minder kracht hoeft te zetten. De motor kan per fiets verschillend zijn. Deze kan geplaatst zijn in het voor- of achterwiel of in het midden bij de trappers.

Villette le Bonheur elektrische fiets

Deze 28 inch fiets is voor vrouwen en voorzien van een subtiele grijs-blauwe tint. Op deze elektrisch stadsfiets kun je ontspannen rondrijden door de stad, om op simpele wijze even een paar boodschappen te doen. De krachtige voorwielmotor is ontworpen met 7 versnellingen derailleur. Moeiteloos tegen de wind in fietsen en relaxt een heuveltje nemen. Ook een prima fiets om uitgebreide toertochten te ondernemen.