Daith piercings

Een Daith piercing is een piercing die door de binnenste oorschelp wordt gezet. Het is een relatief nieuwe vorm van piercing die steeds populairder wordt. Deze piercing wordt gezet in het kraakbeen dat de binnenste oorschelp vormt.

De Daith piercing wordt vaak gedaan om pijn te verlichten. Het is een alternatieve behandeling voor migraine, hoofdpijn en andere vormen van chronische pijn. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat deze piercing helpt bij het verlichten van pijn.

De Daith piercing is een relatief pijnlijke piercing. Het is belangrijk om een ervaren piercer te vinden die de piercing op de juiste manier kan zetten. Het is ook belangrijk om de juiste verzorging te volgen om infecties te voorkomen.

De Daith piercing kan een mooie aanvulling zijn op je uiterlijk. Er zijn veel verschillende stijlen en maten beschikbaar, dus je kunt een stijl kiezen die bij je past.

Als je denkt dat een Daith piercing iets voor jou is, overweeg dan om een ervaren piercer te vinden die je kan helpen bij het kiezen van de juiste stijl en het zetten van de piercing. Vergeet niet om de juiste verzorging te volgen om infecties te voorkomen.