Creme blush


Crème blush kan wonderen doen voor je make-uplook. Door een crème blush te gebruiken, krijgt je huid een natuurlijke, jeugdige en gezonde uitstraling, zonder dat het er overdreven uitziet. Maar hoe gebruik je crème blush en welke producten moet je kiezen? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over crème blush.

Wat is Crème Blush?

Crème blush is een make-upproduct dat wordt gebruikt om blush of blos aan te brengen op de wangen. Het wordt meestal geleverd in een compact formaat en heeft een zachte, boterachtige textuur. Crème blush is zeer geschikt voor mensen met een droge of rijpere huid omdat het de huid hydrateert en een jeugdige glans geeft.

Hoe Breng je Crème Blush Aan?

Hier zijn enkele stappen om crème blush aan te brengen:

Stap 1: Voorbereiding

Begin met het voorbereiden van je gezicht door uw gezicht te wassen en te hydrateren. Het is ook belangrijk om een ​​primer aan te brengen voordat je crème blush aanbrengt, zodat het product langer blijft zitten.

Stap 2: Aanbrengen

Neem een kleine hoeveelheid crème blush op uw vingers of een make-up spons en breng het aan op uw wangen. Begin in het midden van uw wang en werk naar de haarlijn toe. Blend de blush met kleine cirkelvormige bewegingen naar buiten toe.

Stap 3: Langdurig maken

Om ervoor te zorgen dat het product lang blijft zitten, kunt u een beetje transparant poeder aanbrengen over uw crème blush.

Welke Kleur Crème Blush Moet Je Kiezen?

Er zijn veel verschillende kleuren crème blush om uit te kiezen, en het kiezen van de juiste kleur kan een groot verschil maken in uw make-up look!

Voor een Roze Blos

Als u op zoek bent naar roze blosjes, kies dan voor een zachte roze tint. Deze kleur zorgt voor een subtiele en natuurlijke uitstraling.

Voor een Perziktint

Als je op zoek bent naar een perziktint selecteer je meer voor perzikkleurig crème blush. Dit geeft je een warme en zachte gloed.

Voor een Rode Blos

Als je van rode blosjes houdt, kies dan voor een heldere rode tint. Houd er wel rekening mee dat deze kleur voor een intensere make-up look zorgt.

Welke Producten Moet je Kiezen?

Er zijn veel verschillende merken en varianten van crème blush verkrijgbaar. Hieronder vind je enkele opties:

Glossier Cloud Paint

Glossier Cloud Paint heeft een unieke, crèmige textuur die makkelijk te blenden is en lang blijft zitten. Het product is in verschillende tinten te verkrijgen en perfect voor een subtiele blush die de hele dag blijft zitten.

Stila Convertible Color

Stila Convertible Color is ook een populaire optie voor crème blush. Het is een 2-in-1 product dat kan worden gebruikt als blush en als lippenstift. Het product is te vinden in diverse kleuren en blijft lang zitten.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush is een prachtig product dat zorgt voor een subtiele en natuurlijke blos. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor verschillende huidtinten.

Kiko Milano Velvet Touch Creamy Stick Blush

Kiko Milano Velvet Touch Creamy Stick Blush is gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Het product heeft een fluweelachtige textuur en is verkrijgbaar in natuurlijke tinten.

Hoe Kies je de Juiste Kleur voor jouw Huidskleur?

Het kiezen van de juiste kleur crème blush kan lastig zijn. Hieronder staan enkele tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kleur voor je huidskleur:

Voor een Lichte Huid

Als je een lichte huid hebt, kies dan voor lichtere tinten zoals roze of perzik.

Voor een Medium Huid

Als je een medium huid hebt, kies dan voor warmere tinten zoals perzik of oranje.

Voor een Donkere Huid

Als je een donkere huid hebt, ga dan voor rijkere kleuren zoals bessen, koper of koraal.

Tot Slot

Crème blush is een must-have voor iedereen die houdt van een subtiele, natuurlijke en gezonde gloed op hun gezicht. Kies de juiste kleur en product om een glamoureuze afwerking te bereiken. Met de bovenstaande tips, ben je verzekerd van een prachtige make-up look die de hele dag blijft zitten.

Veelgestelde vragen

1. Kan crème blush gebruikt worden op een vette huid?

Ja, crème blush kan ook worden gebruikt op een vette huid. Kies dan wel voor een matte variant en breng voorzichtig aan.

2. Kan crème blush worden gebruikt op andere delen van het gezicht?

Ja, crème blush kan ook worden gebruikt op de lippen voor een verfrissende tint.

3. Hoe gebruik je crème blush op een droge huid?

Breng altijd crème blush aan op een gehydrateerde huid en vermijd poederachtige make-up producten.

4. Kan crème blush worden gebruikt om onvolkomenheden op de huid te verbergen?

Crème blush is niet bedoeld om te worden gebruikt om onvolkomenheden te verbergen. Het wordt voornamelijk gebruikt om kleur aan het gezicht toe te voegen.

5. Hoe kan ik crème blush verwijderen?

Crème blush is gemakkelijk te verwijderen met make-up remover of gewoon met water en zeep.