Craft fietsbroeken dames

Craft fietsbroeken voor dames zijn gemaakt met dezelfde aandacht voor kwaliteit en comfort als de fietsbroeken voor mannen. Deze fietsbroeken zijn ontworpen met op maat gemaakte pasvormen, geavanceerde materialen, en innovatieve functies om u te voorzien van de ultieme fietservaring. Craft is een Zweeds merk dat zich richt op sportkleding en het creëren van hoogwaardig sportief textiel, inclusief fietsbroeken.

Er zijn verschillende soorten Craft fietsbroeken voor dames beschikbaar, waaronder bibshorts, shorts en capri’s. Elk van deze broeken heeft specifieke functies die ervoor zorgen dat u comfortabel blijft tijdens het fietsen. Laten we een kijkje nemen naar enkele van deze functies.

Bibshorts

Bibshorts zijn fietsbroeken die een hoogte hebben die tot boven de taille reikt en schouderbanden hebben voor extra ondersteuning. Bibshorts zijn ontworpen om op hun plaats te blijven tijdens het fietsen, waardoor ze minder opkruipen en minder wrijving veroorzaken dan andere fietsbroeken. Craft bibshorts voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten.

Craft Ultimate Comfort Bibshorts

De Craft Ultimate Comfort Bibshorts zijn gemaakt van Lycra Sport Energy-stof en hebben een 4-way stretch. Deze stof zorgt voor goede compressie, terwijl de ademende mesh bretels en de Coldblack technologie u koel houden tijdens de warmste ritten. De Infinity C2 Pad maakt gebruik van Craft’s eigen Infinity-technologie om naadloos comfort en ondersteuning te bieden.

Craft Essence Bibshorts

De Craft Essence Bibshorts zijn gemaakt van Lycra Sport Energy-stof en hebben een 4-way stretch. Deze stof zorgt voor goede compressie en ademend vermogen. De 3-lagige Infinity C1 Pad biedt comfort tijdens lange ritten en heeft antibacteriële eigenschappen. De ademende mesh bretels zorgen voor nog meer comfort tijdens hete ritten.

Shorts

Craft fietsbroek shorts voor dames bestaan ​​uit gemakkelijk te dragen broeken zonder schouderbanden. Veel van deze shorts hebben een hoge taille, die de onderbuik beschermt tegen wrijving en geeft een veilig gevoel.

Craft Essence Shorts

De Craft Essence Shorts zijn gemaakt van Lycra Sport Energy-stof en hebben een 4-way stretch. Deze stof bevordert de spierondersteuning, terwijl het ademend vermogen zorgt voor comfort op warme dagen. De 3-lagige Infinity C1 Pad biedt comfort tijdens lange ritten en heeft antibacteriële eigenschappen. De hoge taille van de broek biedt extra comfort en ondersteuning.

Craft Velo Shorts

De Craft Velo Shorts zijn gemaakt van Lycra Sport Energy-stof en hebben een 4-way stretch en antibacteriële eigenschappen. De brede tailleband zorgt voor extra ondersteuning. De C1 Infinity Pad biedt comfort voor korte tot middellange ritten. Deze shorts zijn ook verkrijgbaar in een high-viz-uitvoering met reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

Capri’s

Craft fietsbroek capri’s zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen. Capri’s bieden extra bescherming tegen zon, kou en wrijving.

Craft Performance Bike Glow Capri

De Craft Performance Bike Glow Capri is gemaakt van Lycra Sport Energy-stof en heeft een 4-way stretch en een hoog ademend vermogen. De brede tailleband zorgt voor extra ondersteuning. De C3 Infinity Pad biedt comfort voor lange ritten. Deze capri’s zijn ook verkrijgbaar met reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

Craft Escape Bike Capri

De Craft Escape Bike Capri is gemaakt van softshell-stof die wind- en waterafstotend is. De stof is ook ademend en stretchy. De brede tailleband zorgt voor extra ondersteuning en de C1 Infinity Pad biedt comfort voor korte tot middellange ritten.

Conclusie

Craft heeft een groot assortiment fietsbroeken voor dames die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van fietsers van elk niveau. Deze broeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om ademend te zijn, vocht af te voeren, en te beschermen tegen wrijving en irritatie. Of u nu op zoek bent naar bibshorts, shorts of capri’s, er is een Craft fietsbroek voor iedereen. Koop nu uw Craft fietsbroek voor dames en ervaar de perfecte combinatie van comfort en kwaliteit.